Gårdsman på hästgård i Bro

Gårdsman på hästgård i Bro

Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en person som vill ansvara för arbetet på en hästgård i Bro. Tjänsten kommer innebära att personen ansvarar för skötsel på gård i form av fastighetsskötsel, djurskötsel och allmän hantering av dagliga uppgifter som uppstår så som snöskottning och gräsklippning.

Personen som söker detta jobb behöver ha en hög arbetsmoral, trivas med arbete ute samt ha en vana av att vara kring djur. Körkort är ett krav, innehaver personen hjullastare+grävmaskinskort är detta ett stort plus.

Framför allt behöver personen ta ansvar för gårdens drift och skötsel.

Anställningen kommer vara genom oss på B3P och vi är kollektivavtalsslutna. I anställningen ingår pension, friskvård och en lön enligt Ö.K.

Trivs du med att arbeta ut och med mycket eget ansvar söka denna tjänst genast då tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte att söka!

Vi tar emot ansökningar på vår hemsida www.b3p.se men tyvärr inte på annat sätt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden har gått ut. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta alexander@b3p.se
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB