Kalkylator till Aarsleff

Kalkylator till Aarsleff

Aarsleff Sverige består av en grupp ledande specialister inom verksamhetsområdena rörteknik och grundläggning. Tjänsten som kalkylator på Aarsleff är en viktig "spindeln i nätet tjänst" där du tillåts att vara mycket involverad i de olika projekten, som kalkylator blir du en viktig länk mellan sälj och produktion, mer än i liknande roll inom byggbraschen.

Aarsleff är ett företag som lägger stor vikt vid trivsel på jobbet och är mån om sina medarbetare samt har historiskt sätt en låg personalomsättning.

Arbetsuppgifter
 • Dimensionering, kalkyler och beskrivningar i förbindelse till anbudslämnande
 • Upprätta och utföra överlämning av projekt mellan Marknad och Produktion
 • Koordinering med övriga inom marknadsavdelningen
 • Koordinering med teknikansvariga i produktionsavdelningen
 • Svara för anbudens riktighet
 • Genomföra efterkalkyler
 • Inmatning och bevakning av kundinformation till kundregister
 • Bevakning och upprättande av statistiska data
Kompetenskrav

Arbetet ställer stora krav på förmåga att:
 • Engagera och skapa trivsel bland filialens personal
 • Skapa förtroende hos kunderna för filialens verksamhet och erbjudande
 • Erbjuda rätt lösning för kundernas olika behov
Utbildning

Grundutbildning motsvarande gymnasiet med inriktning Bygg/VVS eller erfarenhet från liknande befattning med motsvarande inriktning. Vana att arbeta med dator som ett naturligt verktyg - PC, C7 och Office-paketet.

Erfarenhet

Vi tror att du har tidigare erfarenhet som entreprenadingenjör eller kalkylator

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är social, kommunikativ samt en god lagspelare eftersom samarbetet är en viktig del inom Aarsleff. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du kommer att ha många externa kontaktytor vilket ställer krav på god social förmåga och naturlig serviceanda. Rollen som Kalkylansvarig kräver också noggrannhet och att du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Möjligheter

Inom Aarsleff sker produktutveckling kontinuerligt genom egen tillverkning och du får här möjligheten att arbeta i ett bolag med en innovativ och kundanpassad produkt med den senaste tekniken där vi ständigt ligger i framkant. Du ges möjlighet att arbeta i en internationell koncern som är ledande inom sitt område. Om du värderar en god företagskultur som bygger på bra arbetsmiljö och gemenskap så kommer du trivas att arbeta hos Aarsleff.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 6200 medarbetare och har en omsättning på 15,5 miljarder kronor.

I Sverige representeras Aarsleff-gruppen av ledande specialister inom schaktfri ledningsförnyelse, grundläggning och spårarbeten.

Aarsleff Rörteknik AB ingår i den internationella gruppen Aarsleff Pipe Technoligies med fast etablerade verksamheter i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Ryssland & Balticum.

Gemensamt förfogar vi över en stor maskinpark för rörteknik och delar erfarenheter kring olika tekniker. Vi har en egen fabrik i Århus Danmark som producerar och designar all liner efter vår beställning.