Säsongsarbetare inom trädgård till vår- och sommarsäsongen

Säsongsarbetare inom trädgård till vår- och sommarsäsongen

Vill du spetsa till CV med arbetslivserfarenhet från AB Upplands-Brohus och trädgårdsarbete under vår- och sommarsäsongen är det läge att söka nu.

Arbetsuppgifterna innebär ett varierat arbete där skötsel och underhåll av vår utemiljö ligger i fokus. Rent konkret innebär arbetet gräsklippning, trimning, ogräsbekämpning, beskärning av träd och buskar och annan allmän trädgårdsskötsel ingår. Du kommer även arbeta med mindre- eller större anläggningsarbeten.

Vi söker dig som brinner lite extra för trädgårdsarbete, trivs att arbeta i utemiljö samt innehar B-körkort. Har du erfarenhet från liknande arbete är det meriterande.

I rollen kommer du arbeta både självständigt och i team vilket ställer krav på god initiativförmåga och lyhördhet för vad som behöver göras. Du kommer till viss del ha kontakt med både kunder och medarbetare och behöver därför behärska svenska i både tal och skrift. OBS! Tunga lyft förekommer i tjänsten, bland annat vid hantering av trädgårdsredskap och maskiner.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under sommarsäsongen.
Tjänsten tillträds snarast möjligt (enligt överenskommelse) och sträcker sig fram till augusti månad.

Lön enligt kollektivavtal.

Du är varmt välkommen med din ansökan via e-post till info@ubh.se märkt <UBH-2022-DiBe-0711>, senast
2022-05-30. Din ansökan ska innehålla ett CV samt personligt brev.

OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat, vänta därför inte med din ansökan.

Varm välkommen till Upplands-Brohus!
Mer info
Telefon 08-5624 8700
Email Mejla AB Upplands-Brohus
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://upplands-brohus.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Upplands-Brohus är ett av Upplands-Bro kommun helägt bostadsföretag som hyr ut lägenheter, butiker och lokaler i Kungsängen och Bro. Vi är medlem i Sveriges allmännyttiga bostadsföretag. Bolaget har en omsättning på 238 miljoner kronor. Vi äger och förvaltar 2 120 lägenheter (varav 129 är lägenheter i särskilda boenden) på 138 112 kvadratmeter (varav 4 367 kvadratmeter avser särskilda boenden). Lokalarean uppgår till 24 237 kvadratmeter (varav 5 884 kvadratmeter avser lokalyta i äldreboenden och gruppboenden). Upplands-Brohus förvaltar systerbolaget Upplands-Bro Kommunfastigheter som äger kommunala skolor, förskolor och andra verksamhetslokaler om totalt 100 000 kvm. Samtliga lägenheter och lokaler finns i Bro och Kungsängen, Upplands-Bro kommun. Vi har allt från små till stora lägenheter, centralt eller mer lantligt. Huvudkontoret finns centralt i Kungsängen, Upplands-Bro kommun, nära till pendeltåg med kvartstrafik.