Distributör/ Lagerarbetare till Bro sökes!

Distributör/ Lagerarbetare till Bro sökes!

Dina arbetsuppgifter

Söker du ett jobb där du har möjlighet att kombinera rollen som lagerarbetare med att arbeta administrativt och även ha möjlighet att köra tungfordon? Vi söker just nu en Distributör/ Lagerarbetare till vår kund i Bro.

Rollen innefattar ansvar för mottagning av leveranser och utleveranser till vår kunds kunder. Du kommer även hantera administrativa arbetsuppgifter såsom mottagning av order och beställningar av varor som dokumenteras i vår kund system. Lagerarbetet kommer äga rum i vår kunds spräng- och tändmedelsförråd, där du även har ansvar för att se till att företaget följer relevanta lagar och regler. I vissa fall får du även möjlighet att hjälpa till att stötta företagets Ladd Operatörer. Om du har befogenhet kommer du få göra lastningar, lossningar och utföra gårdsarbeten med hjullastare och truck.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund om du får tjänsten. Detta är en heltidstjänst vilket innebär att du arbetar måndag till fredag kl:07.00 till kl:16.00. Du kommer utgå från deras verksamhet i Bro men vissa arbetsuppgifter kan behöva utföras på annan ort.

Din profil

För att passa för tjänsten ser vi att du:
  • har 3-årig gymnasial utbildning alternativt yrkesrelaterad erfarenhet
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift eftersom det krävs för att utföra de dagliga arbetsuppgifterna
Utöver detta är det meriterande om du:
  • har CE körkort (inklusive YKB-grundkurs)
  • har truckkort
  • har minst två års erfarenhet från körning med tungafordon eller motsvarande
  • är utbildad inom ADR, Heta arbeten eller Sprängkurs
  • har erfarenhet från explosivämnesbranschen
Som person ser vi att du är ordningsam, ansvarsfull och noggrann i och med att du kommer ansvara för att anläggningen fungerar och levererar enlig säkerhetsriktlinjer, lagar och förordningar. Vi ser även att du är målinriktad, kreativ och flexibel för att ha möjlighet att kunna lösa de problem som kan uppstå. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.