Behandlare till ÅDÖ hvb- hem för ungdomar

Behandlare till ÅDÖ hvb- hem för ungdomar

Vi söker en ny medarbetare till Ådö hvb hem, som har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med ungdomar med psykosocial/neuropsykiatrisk problematik. Ådö ligger i Bro med pendlingsavstånd från både Stockholm och Uppsala.

Arbetsuppgifter består i att genom rollmodellering och olika stödinsatser i vardag och fritid hjälpa ungdomar att nå sina individuella mål via genomförandeplan.

Du kommer också att ansvara för individuell planering för din/dina kontaktungdomar, kontakter som ingår i ungdomens nätverk som t.ex. anhöriga, andra vårdnadshavare, socialtjänst och övriga myndigheter.

Du ansvarar för en god relevant social dokumentation så som journalföring och genomförandeplaner utförs enligt socialtjänstlagens aktuella riktlinjer. För att lyckas ser vi att du är självgående har en tro på indvidensförmåga till förändring och se samarbete som en förutsättning för att hitta lösningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med universitet eller högskoleexamen som socionom, socialpedagog, beteendevetarutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Meriterande utbildning så som KBT, traumamedveten omsorg, MI, KASAM och familjeterapi.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från polisens misstanke- och belastningsregister erfordras.

Anställningens omfattning,
Tillsvidare heltidsanställning med 6 månaders provanställning.
Antal platser, 1-2

Arbetstid, oregelbunden arbetstid inkl. journätter. Tillträde, enligt överenskommelse.

Ansökan senast

den 31/7 med löpande rekrytering.

Maila din ansöka till huvudman Alexander Ellebo

alexander@adohvb.se

Vill du veta mer

om tjänsten kontakta föreståndare Anders Pettersson

Tel: 073- 300 40 48

mail: anders@adohvb.se
Mer info
Kontaktperson Alexander Ellebo
Telefon 070-6355282
Email Mejla Alexander Ellebo
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://adohvb.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅDÖ hvb AB fokuserar på att hjälpa unga killar/tjejer från 13 till 17 år med olika problem. Vi gör detta främst genom KBT, MI, Kasam och fantastisk personal.

Läs mer om vår verksamhet och kontakta oss så berättar vi mer. Du är även givetvis välkommen på ett besök. Vi finns 40 minuter från centrala Stockholm, på en halvö vid Mälarens strand i Upplands Bro Kommun. Du kan dels ta dig hit med kommunala transporter eller med bil, såvida du förstås inte har en båt.

Fastigheten var tidigare en stor barnkoloni och senast har LSS verksamhet bedrivits här. Vi har stora vackra ytor och äldre byggnader hus med karaktär.