Behandlingsassistent till ÅDÖ hvb AB

Behandlingsassistent till ÅDÖ hvb AB

Vi söker en medarbetare till ÅDÖ hvb hem, som har kunskap och erfarenhet av att arbeta med ungdomar med psykosocial/neuropsykiatrisk problematik.

Ådö ligger i Bro med pendlingsavstånd från både Stockholm och Uppsala.

Arbetsuppgifter
Består i att genom rollmodellering och olika stödinsatser i vardag och fritid hjälpa ungdomar att nå sina individuella mål via sin genomförandeplan.

Du kommer att ansvara för individuell planering för din/dina kontaktungdomar, kontakter som ingår i ungdomens nätverk som t.ex. anhöriga, andra vårdnadshavare, socialtjänst och övriga myndigheter.

Du ansvarar för en god relevant social dokumentation så som journalföring och genomförandeplaner utförs enligt socialtjänstlagens aktuella riktlinjer. För att lyckas ser vi att du är självgående och har en tro på individens förmåga till förändring och ser samarbete som en förutsättning för att hitta lösningar.

Kvalifikationer
Vi söker personal med eftergymnasial utbildning inom behandling och socialt arbete, exempelvis Socionom, Beteendevetare, Socialpedagog eller annan utbildning som vi anser likvärdig. Meriterande att ha tidigare erfarenheter av arbete på HVB hem.

Meriterande utbildning är KBT, traumamedveten omsorg, MI, KASAM och familjeterapi.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du tycker om att vara ute i skog och mark. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från polisens misstanke- och belastningsregister erfordras. God svenska i tal och skrift.

Anställningsform
Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Antal tjänster, 1-2
Omfattning, heltid
Arbetstid, oregelbunden arbetstid inkl. journätter. Tillträde, enligt överenskommelse.

Ansökan senast den 30/6-2020 med löpande rekrytering.
Maila din ansökan
till: Verksamhetschef Anders Pettersson

Mail: anders@adohvb.se

Vill du veta mer om tjänsten kontakta VC Anders Pettersson

Tel: 073- 300 40 48
mail: anders@adohvb.se
Hemsida: www.adohvb.se
Mer info
Kontaktperson Anders Pettersson
Telefon 073-300 40 48
Email Mejla Anders Pettersson
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adohvb.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅDÖ HVB AB har tillstånd från IVO att bedriva HVB-verksamhet med inriktning både mot unga killar och tjejer 13 till 17 år som har beteendeproblematik, relationsproblematik och begynnande kriminalitet.

Ådö HVB hem finns i Upplands-Bro kommun i Nord Västra delen av Storstockholm. Vi finns 40 minuters resväg från centrala Stockholm, på en halvö med egen strand mot Mälaren. Du kan dels ta dig hit med kommunala transporter eller med bil, såvida du förstås inte har en båt.