Wist Last & Buss i Umeå söker Teamledare verkstad

Wist Last & Buss i Umeå söker Teamledare verkstad

Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och omväxlande roll med ansvar för verkstaden hos oss på Wist Last & Buss i Umeå!

Som Teamledare i verkstaden är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda och fördela arbetet inom verkstaden samt säkerställa att arbetet utförs enligt gällande rutiner och på ett kvalitativt sätt. Vidare ansvarar du för att upprätthålla en god arbetsmiljö där du genom ett gott ledarskap ger stöd och vägledning till våra tekniker i det dagliga arbetet.

En förutsättning för att lyckas i rollen som Teamledare är att du besitter tidigare erfarenhet inom branschen samt ett stort tekniskt intresse då du har det tekniska ansvaret gentemot kunder, generalagenter och medarbetare samt är delaktig i att ge våra kunder råd samt instruktioner om reparationer och service av fordon. Administration är en naturlig del i arbetet.

Vi söker dig som:
  • Är kommunikativ då du fyller en viktig funktion hos oss i kontakten mellan verkstad och kunder
  • Trivs med att samarbeta med såväl medarbetare som kunder
  • Är tydlig och strukturerad
  • Är en problemlösare som uppskattar utmaningen i att ingen dag är den andra lik
.. har du dessutom C-körkort är det meriterande.

Vad kan vi på Wist Last & Buss erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor inom verkstad, reservdelar och försäljning. Hos oss får du löpande utbildning för att du ska få möjlighet till vidareutveckling samt för att säkerställa att vi tillsammans erbjuder service av högsta kvalité till våra kunder.

Vi som arbetar inom koncernen Persson Invest är delägare i vinstandelsstiftelsen "Årsringen" och även i personalstiftelsen som äger en nyproducerad lägenhet i Åre och en stuga i Hemavan. Utöver detta har vi självklart tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra egna bolag. Bli en av oss du också! - https://www.youtube.com/watch?v=TZriOKz_8O4

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicemarknadschef Mikael Carlsson på telefonnummer 090-17 95 70 eller via Mikael.Carlsson@wistlastbuss.com . Urval sker löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag!

Välkommen till oss på Wist Last & Buss!Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med anor från 1932 med verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning samt vindkraft. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 400 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://wist.varbi.com
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist Last & Buss AB som omfattar Jämtlands, Västerbotten,
Norrbotten, Västernorrland, Uppsala, Västmanland samt södra delarna av Dalarnas län. Wist Last & Buss AS i Norge omfattar ett område från Mo i Rana i norr till Ålesund i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 550 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs och fastighetsförvaltning.

Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 4 miljarder och har 1 000 medarbetare.

För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com