Hoppa till innehåll
Veidekke Entreprenad AB logotyp

Mark- och anläggningsarbetare

Har du erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten?Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån sina värderingar? Då kan du vara Veidekkes framtida medarbetare!

Vi bygger med hjärta

På Veidekke sätter vi alltid människorna först. Alla våra medarbetare ska ha möjlighet att utnyttja sin potential fullt ut och de ska komma hem välbehållna från jobbet. Veidekke är ett värderingsstyrt företag med djupa rötter och modiga ställningstaganden, där etiken är en förutsättning för affären. Våra värderingar har sina rötter i Norge - Profesjonell, Redelig, Entusiastisk och Grensesprengende, är det som styr vårt arbete varje dag. Företagskulturen bygger på tydliga värderingar, på delägarskap men framför allt ett involverande arbetssätt där allas kunskap tas tillvara.

Veidekkes anläggningsverksamhet i Nord söker nu fler medarbetare till vårt team i Umeå och Härnösand med omnejd.

Arbetsuppgifter

Som mark- och anläggningsarbetare har du väldigt varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära kollegor i projekt och vara delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta inom mark och anläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med bred yrkeskunskap och erfarenhet från markarbete och som är van att ta eget ansvar på arbetsplatsen. Det är meriterande om du har utbildning inom området. B-körkort är ett krav. Meriterande om du har förarbevis för hjullastare.

Du som söker har ett stort engagemang och vilja att bidra till en god gemenskap. Du är lösningsfokuserad, har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ.

För oss är det viktigt att du lägger stor vikt vid att arbeta säkert med stort fokus på arbetsmiljö. Du prioriterar alltid din och dina medarbetares säkerhet och hälsa.

Som anställd finns det många fina förmåner och framför allt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Vår tro är att delägarskap gör det ännu roligare att jobba. Idag är vi som arbetar i Veidekke den näst största ägaren. Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet är lika viktigt som våra ekonomiska mål. Vi vill vara ett föredöme i en bransch där det råder sund konkurrens och schyssta villkor. Vi är alltid beredda att vidta åtgärder, oavsett ekonomiska konsekvenser. Gøy på jobbet! Det låter lika roligt som det betyder, d.v.s. roligt. Sedan 1995 är det inte bara tillåtet att ha gøy på jobbet inom Veidekke, det är en del av våra värderingar. En del av vår kultur. Glada medarbetare visar större omsorg och omtanke om sina kollegor och skapar bättre resultat.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök senast 30 juni.

Rekryteringen sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

HR Business Partner, Monica Olofsson 076-128 69 80, monica.olofsson@veidekke.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är en av Skandinaviens största entreprenörer. Företaget utför alla typer av bygg- och anläggningsuppdrag, underhåller vägar och tillverkar asfalt, krossad sten och grus. Engagemang och lokalkännedom präglar verksamheten. Omsättningen är cirka 38 miljarder norska kronor och hälften av de 8 100 anställda äger aktier i företaget. Veidekke är noterat på Oslo Börs och har alltid gått med vinst sedan starten 1936.

Liknande jobb