Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
08 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Morgan Isaksson
Email
Telefon
Tjänsten består av att vara med i processen att bygga maskiner och verktyg. Enstyckstillverkning eller lågserieproduktion innebär att fokus ligger på ett brett kunnande och god teknisk förståelse. Arbetet är omväxlande och ibland även utmanande. Du planerar ditt arbete utifrån en tydlig målsättning i samarbete med arbetsledaren. Områden du bör behärska väl med dokumenterad erfarenhet är; svetsning, montage, pneumatik, mätning. Meriterande är om du har utbildning eller erfarenhet av maskinbearbetning såsom svarvning och fräsning.

Vem är du?

Vi söker dig som är van vid självständigt arbete. Du bör ha en gedigen erfarenhet för att på bästa sätt leverera efter ställda önskemål samt kunna arbeta mot deadlines.

Vi vill se initiativ och engagemang. Det är viktigt med god samarbetsförmåga, noggrannhet och förmåga att på egen hand hitta lösningar på de problem som uppstår.

Vidare är det viktigt att du:
  • För tjänsten har passande utbildning
  • 1-5 års erfarenhet inom maskinbyggnation
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Förståelse för toleranser
  • Att du självständigt kan lägga upp ditt arbete

Liknande Jobb

Västerbottens Produktionsteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 april 2024 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VPT är ett verkstadsföretag som konstruerar och tillverkar specialmaskiner och verktyg till robotintegratörer eller direkt till tillverkande företag. På vår hemsida vptab.se finns en utförligare beskrivning av vår verksamhet.