Hoppa till innehåll
Umpac logotyp

Grafisk tryckare/maskinoperatör till Umpac!

Har du en teknisk bakgrund och vill testa på något nytt? Eller har du kanske erfarenhet som maskinoperatör sedan tidigare och vill bli grafisk tryckare? Nu har du chansen att bli del av Umpac. Välkommen in med din ansökan redan idag - tjänsten ska tillsättas omgående!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Umpacs räkning en grafisk tryckare/maskinoperatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umpac under de första månaderna. Tjänsten avser inledningsvis ett vikariat fram tills sommaren men kan komma att bli förlängt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Umpacs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Umpac är inte som alla andra fabriker, hos dem kommer du att arbeta med den senaste tekniken i fina, trevliga miljöer där den höga standarden omkring er speglar det resultat som levereras till kund. Som grafisk tryckare/maskinoperatör hos Umpac erbjuds du en varierande vardag där du får arbete tillsammans med ett härligt gäng kollegor som kommer att välkomma dig på bästa sätt. Som ny i rollen kommer du att få arbeta tillsammans med en erfaren kollega för att lära dig arbetet och småningom mer självständigt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Produktionsarbete vid tryckpress
  • Utföra kvalitetskontroller
  • Rapportera avvikelser
  • Förbättringsarbete
Vi söker dig som
Är utbildad grafisk tryckare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Kanske kommer du från industrin sedan tidigare där du arbetat som maskinoperatör och vill testa något nytt, eller så har du gått teknisk inriktning på gymnasiet och vill ha ett roligt arbete. Umpac är öppen för olika erfarenheter och kommer lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi tror därför att du har en positiv inställning och är nyfiken på att utvecklas och lära dig nytt. Vidare ser vi att du är lyhörd och hjälpsam, då det är viktigt gentemot kunder och kollegor. Umpac levererar hög standard på sina produkter och därför ser vi även att du är strukturerad och noggrann.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Josefine Häggström
Email
Område
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare