Hoppa till innehåll

Social Servicerådgivare sökes till stabilt familjeföretag

Välkommen att bli en del av stabila och framgångsrika Umeå Van Service som servicerådgivare till våra kunder. Vi har fullserviceverkstad för reparationer, underhåll, däckservice, ombyggnad av fordon, skadeverkstad och glasmästeri plus ett av Norrlands mest kompletta reservdelslager för amerikanska fordon.

I vårt bilsortiment finns märkena Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Dodge, Ram, Chevrolet och Isuzu.

Som Servicerådgivare är du en av nyckelpersonerna i den viktiga relationen mellan verkstad och kunder. Du är ansiktet utåt och tar på bästa sätt emot kunder i vår anläggning, även via telefon och mejl, för service- och reparationsbokningar, rådgivning, offertgivning m m. Tillsammans med dina kollegor planerar och fördelar du även verkstadsjobben. Våra Servicerådgivare är värdefulla kuggar i teamet på Umeå Van Service, där huvudmålet är att alla våra kunder ska få förstklassig service.

Dina kvalifikationer:
  • Erfarenhet av reservdelsförsäljning för fordon
  • Erfarenhet av serviceyrke
  • God datavana
  • B-körkort
Dina personliga egenskaper:
Du har god känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Du är flexibel, har hög social kompetens och god samarbetsförmåga. Du kan prioritera och arbeta under tidspress och har ett högt driv. Kvalitet och noggrannhet är självklart för dig, och har du dessutom kunskap och intresse av bilar så är det meriterande.

Vi erbjuder dig:

En heltidstjänst i ett härligt arbetsteam, en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett stabilt familjeföretag i andra generationen. Vi strävar efter att öka jämställdheten i företaget (och bilbranschen) och välkomnar därför gärna fler kvinnliga medarbetare. Vi har också ett mycket bra förmånspaket till våra anställda.

Ansökan:
Skulle du vilja veta mer om jobbet? Är du sugen på att bli en del av Umeå Van Service? Varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev så snabbt som möjligt, tjänsten tillsätts så fort vi hittat den rätta!

Skicka in din ansökan till Servicemarknadschef Magnus Andersson.

magnus@vanservice.se

Tel. 090-120420

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Umeå Van Service logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Magnus Andersson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Umeå Van Service - Återförsäljare för Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Dodge, Ram, Chevrolet och Isuzu.

Brand Store i Norrland

Välkommen till Umeå Van Service och vår toppmoderna anläggning intill Riksväg 363 och Godsbangården på Västerslätt i Umeå.
Vi har samlat allt under ett tak; nybils- och begagnatförsäljning, fullständig serviceanläggning med försäljning av reservdelar och tillbehör samt rymlig verkstad för reparation och underhåll, skade- och däckservice, glasmästeri och dessutom en unik om- och tillbyggnadsavdelning för effektivisering av arbetsfordon.

Vi kallar det för Brand Store - en unik fordonsservice med starka varumärken.

Bra produkter och trygga garantier är vårt kännetecken, vår kunskap och erfarenhet får du på köpet!
https://www.vanservice.se

Liknande Jobb