Hoppa till innehåll
Umeå Van Service logotyp

Serviceinriktad & Social Servicerådgivare

Vi välkomnar nu nästa person till Umeå Van Service och vår serviceverkstad för reparationer, underhåll, däckservice, ombyggnad av fordon, skadeverkstad och glasmästeri plus ett av Norrlands mest kompletta reservdelslager för amerikanska fordon.

I vårt bilsortiment finns märkena Opel, Fiat, Jeep, Dodge, Ram, Chevrolet, Isuzu och Fiat Professional. Vi tillhör också Autoexperten, är Godkänd Bilverkstad (kvalitetskontrollerad bilverkstad) och ISO 14001-certifierade (högsta klassen inom miljöarbete).

Som Servicerådgivare är du en nyckelperson i relationen mellan verkstad och kund där stor vikt läggs på service och kundbemötande. Du ska vara ansiktet utåt och ta emot kunder i vår anläggning, även via telefon och mejl för bokningar av service och reparationer samt rådgivning, lämnande av offerter osv. Du planerar och fördelar även verkstadsjobb. Som Servicerådgivare kommer du att ha en viktig roll i teamet med huvudmålet att alla våra kunder får förstklassig service. Tjänsten innebär också viss support till Reservdelsavdelningen.

Dina kvalifikationer:
  • Erfarenhet av reservdelsförsäljning för fordon
  • Erfarenhet av serviceyrke
  • God datavana
  • B-körkort

Dina personliga egenskaper:
Du är serviceinriktad, flexibel, har hög social kompetens och god samarbetsförmåga. Du kan prioritera och arbeta under tidspress. Kvalitet och noggrannhet är självklart för dig, och har du dessutom kunskap och intresse av bilar så är det meriterande.

Vi erbjuder dig:
En heltidstjänst i ett härligt arbetsteam, en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett stabilt familjeföretag i andra generationen. Vi strävar efter att öka jämställdheten i företaget (och bilbranschen) och välkomnar gärna fler kvinnliga medarbetare.

Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team på Umeå Van Service? Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt eftersom tjänsten tillsätts så fort vi hittat den rätta!

Skicka in din ansökan till Verkstadschef Jörgen Thysell

jorgen.thysell@vanservice.se

Tel. 090-706523

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson
Jörgen Thysell
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Umeå Van Service och vår genuina anläggning intill Riksväg 363 på Västerslätt i Umeå. Vi har samlat allt under ett tak: nybils- och begagnatförsäljning, en fullständig serviceanläggning med försäljning av reservdelar och tillbehör samt en rymlig verkstad för reparation och underhåll, skade- och däckservice plus glasmästeri och en unik om- och tillbyggnadsavdelning för effektivisering av arbetsfordon.

Vi kallar det för Brand Store – en unik fordonsservice med starka varumärken. Bra produkter och trygga garantier är vårt kännetecken, vår kunskap och erfarenhet får du på köpet. Titta gärna in på vår webbplats www.vanservice.se för mer information.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare