Hoppa till innehåll
Umeå Van Service logotyp

Erfaren Servicetekniker

Inom vår serviceavdelning är vi ett härligt team på 20 personer och här arbetar de bästa som branschen kan erbjuda - dessutom är de i grund och botten bilentusiaster allihop. Vår framtid är ljus så nu finns en möjlighet för dig att bli en del av teamet.

Som Servicetekniker hos Umeå Van Service kommer du att arbeta med mekaniskt arbete, diagnostisering, kreativ problemlösning och specialanpassningar tillsammans med vårt härliga verkstadsteam. Detta sker oftast i någon av vårt sortiments bilar från bland annat Chevrolet, Dodge, Ram, Jeep, Isuzu, Opel och Fiat. Vi följer ISO 14001 avseende miljö, är en Godkänd Bilverkstad och anslutna till Autoexperten.

Dina kvalifikationer:
  • Ett brinnande intresse för fordon
  • Utbildad fordonsmekaniker
  • Erfarenhet av fordonsdiagnostik
  • Erfarenhet av mekanisk felsökning i fordon
  • B-körkort
Exempel på meriterande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av elfelsökning i fordon
  • Erfaren och utbildad transportbilsmekaniker
  • Erfarenhet av avancerad felsökning

Dina personliga egenskaper:

Du är erfaren i yrket, serviceinriktad och kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga och en vilja att lära dig nya saker. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper som du värdesätter högt. Du ska klara av att prioritera och samarbeta även under tidspress.

Vi erbjuder dig:
Förskjuten arbetstid i ett härligt team, en trevlig och motiverande arbetsmiljö i ett stabilt familjeföretag i andra generationen. Hos oss får du kortare årsarbetstid i och med ett förmånligt schema förmiddag/eftermiddag. Du får också en rad andra trevliga förmåner som anställd hos Umeå Van Service.

Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande teamet hos oss på Umeå Van Service? Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då tjänsten tillsätts så fort vi hittat den rätta!

Skicka in din ansökan till Magnus Andersson

magnus@vanservice.se

Tel. 090-706529

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson
Magnus Andersson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Umeå Van Service och vår genuina anläggning intill Riksväg 363 på Västerslätt i Umeå. Vi har samlat allt under ett tak: nybils- och begagnatförsäljning, en fullständig serviceanläggning med försäljning av reservdelar och tillbehör samt en rymlig verkstad för reparation och underhåll, skade- och däckservice plus glasmästeri och en unik om- och tillbyggnadsavdelning för effektivisering av arbetsfordon.

Vi kallar det för Brand Store – en unik fordonsservice med starka varumärken. Bra produkter och trygga garantier är vårt kännetecken, vår kunskap och erfarenhet får du på köpet. Kika gärna in på vår webbplats, www.vanservice.se, så berättar vi mer!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare