Hoppa till innehåll
Vilka är vi?
På Umeå sotning och ventilation AB är vi ca 20 personer i dagsläget. Vi arbetar, som namnet avslöjar, med sotning och ventilation i Umeå med omnejd. Vi har funnits sedan 80-talet och sedan 2020 ansvarar vi för hela Umeå kommuns sotning. En stor expansion för oss och nu gör vi en spännande resa med att även utöka ventilationssidan. Vi behöver därför bli fler!
Din roll
Som administratör hos oss kommer du att ha en viktig roll i företaget, där du ansvarar för att se till att allt administrativt arbete fungerar smidigt och effektivt. Du kommer att ha ansvar för att planera och boka in kundbesök och även hantera fakturering och ekonomiska uppgifter.
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, positiv, självgående och har goda kommunikationsförmågor.
Du har en ödmjuk framtoning med hög servicenivå såväl internt som externt. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande men vi lägger högre vikt vid personlighet och viljan att lära sig.
Varför oss?
Lite kort kan vi säga att hos oss får du spännande dagar med ett härligt gäng. Du blir en del av en stark gemenskap där du är viktig. Att du ska trivas och må bra är hög prioritet för oss och du kommer att ha erfarna kollegor att lära dig av. Du kommer också att ha tillgång till företagets egna gym.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra anställda en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö, där vi tror på att samarbete och engagemang leder till både personlig och professionell utveckling. Vi är en arbetsplats där medarbetarna trivs och känner sig stolta över att arbeta för ett företag som arbetar för en renare och säkrare miljö.
Välkommen in med din ansökan!
Omfattning: 50-70% med chans till heltid
Skicka in din ansökan till: anneli@umeasotarn.se
Har du frågor? Ring Anneli: 073-800 19 55
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast den 30 augusti.
Mer info
Kontaktperson
Anneli Nilsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (40 dagar kvar)

Liknande jobb