Hoppa till innehåll
Umeå Mark & VA logotyp

Kalkylator till Umeå Mark & VA!

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Älskar du siffror och vill ha ett spännande, varierat arbete där du får delta i flertalet projekt? Har du erfarenhet av att arbeta som kalkylator sedan tidigare, eller kanske erfarenhet från tidigare arbete där kalkylering ingått? Ta då chansen att bli del av UMV!

UMV tror att delaktighet skapar engagemang. Genom korta beslutsvägar och lyhördhet ges deras anställda möjlighet att påverka såväl den dagliga produktionen, sin personliga utveckling på arbetsplatsen samt utvecklingen av företaget. De erbjuder ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter där de tillsammans genom aktivt deltagande utvecklar verksamheten.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för UMV:s räkning en kalkylator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos UMV.

UMV grundades 2017 och har sedan dess gjort en spännande resa, de fortsätter växa och behöver nu utöka teamet med en Kalkylator som vill vara med och utveckla företaget vidare!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och UMV:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Stort förtroende och mandat att självständigt bedriva arbetet
  • Flexibel arbetstid
  • Generös friskvårdsbidrag
Arbetsuppgifter
I rollen som kalkylator kommer du att arbeta nära UMV:s VD och grundare Andreas och ges stor delaktighet i projekten där du är med från början till slut.

Du kommer att delta i anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag och har kunskaper om marknadspriser, utveckling på marknaden och entreprenadjuridik. Du ansvarar för kalkylen gällande mängdberäkning, prissättning och beräkning av omkostnader.

Som kalkylator kommer du att driva ditt arbete självständigt samtidigt som tjänsten innebär många kontaktytor med såväl kollegor, kunder, leverantörer och underentreprenörer. Du kommer även att följa upp och utvärdera kalkylerna samt presentera resultat för UMV:s ledning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Skickar ut & tar emot förfrågningar
  • Mängdberäkning, prissättning, omkostnader
  • Entreprenadjuridik
  • Utvärdering, uppföljning, presentation
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av att arbeta som kalkylator sedan tidigare, alternativt att du haft en roll inom mark och anläggning där kalkylering ingått. Vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenadbranschen sedan tidigare för att snabbt komma in i arbetet hos UMV. Vi ser att du har goda kunskaper om entreprenadjuridik och är van att använda Excel. Svenska och engelska i tal och skrift, samt körkort B är ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos UMV.

Du är en person som trivs att jobba strukturerar och har god analytisk förmåga. Vi ser även att du är lösningsorienterad då du kommer att arbeta självständigt, om än i samspel med dina kollegor. Du gillar självklart siffror och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare är UMV ett prestigelöst, snällt företag med mycket engagemang hos sina medarbetare och vi ser gärna att du är likaså.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Umeå Mark & VA logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 maj 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren