Hoppa till innehåll

Rekrytering av Fastighetsskötare till Umeå Driftteknik

Har du erfarenhet från arbeten som innefattar fastighetsteknik, driftteknik eller rent av arbetat som fastighetsskötare? Då är detta en möjlighet du inte vill missa, läs vidare så berättar vi mer!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Umeå Drifttekniks räkning en Drifttekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Umeå Driftteknik.

Umeå Driftteknik är ett växande bolag som håller till på Umestan. I dagsläget består arbetsstyrkan av 9 personer med bred expertis inom flera områden vilket skapar goda möjligheter för dig att utvecklas inom de områden du tycker är intressanta.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med drift, underhåll och tillsyn av olika fastigheter. Du sköter fastighetens tekniska system och utrustning för att säkerställa en säker och effektiv drift. Du ser även till så att systemen fungerar på ett optimalt sätt för att förebygga driftstörningar och skador. Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer dina arbetsuppgifter att anpassas efter din kunskapsnivå och allt eftersom du utvecklas kommer rollen innebära fler områden.

Exempel på förekommande arbetsområden:
  • Lås- och passersystem
  • Nätverk och el
  • VVS
  • Allmän skötsel
  • Kontakt med kund
Vi söker dig som:
Sedan tidigare har erfarenhet från liknande roll, alternativt något av ovanstående områden. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med underhåll, drift eller fastigheter. Ett krav för denna tjänst är B-körkort samt att du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Umeå Driftteknik. Som person är du självgående och initiativtagande. Du är händig och trivs att ha kontakt med olika människor.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson - 073 800 50 38

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Umeå Drifteknik AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Jacob Matsson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Umeå Drifteknik AB erbjuder tjänster innom fastighetsdrift och fastighetsservice. Deras målsättning är personlig fastighetsskötsel. De vänder sig till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, stora som små.
https://udab.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Boden
Organisation & ledning
Företagslogga
Kiruna
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Umeå
Fastighet
Företagslogga
Skellefteå
Fastighet
Företagslogga