Systemutvecklare

Systemutvecklare

Ett nytt år med nya möjligheter väntar. TietoEvry är en världsledande aktör inom modern teknik och mobilkommunikation och finns med kunder i över 90 länder. Till kontoret i Umeå söker vi nu en hungrig och teknikintresserad systemutvecklare med kunskaper inom objektorienterad programmering. 

Om tjänsten
Du kommer arbeta i agilia scrumteam med kollegor och kunder runt hela världen och kommer utveckla det allra senaste inom mobil kommunikationsteknik för bl a G4 och G5. Utifrån dina kompetenser och färdigheter får du uppdrag som passar dig och du får också stora möjligheter att växa vidare och utvecklas i rollen. Du kommer jobba nära andra utvecklare, IT-arkitekter samt systemägare för att tillsammans lösa teamets uppgifter inom mjukvaruutveckling. 

Arbetsmodellen är att du följer systemutvecklingen från analys till implementering av färdig produkt till löpande testning av det producerade materialet. Arbetet passar framförallt dig som tycker om att arbeta i långa projekt där du får möjlighet att fördjupa dig i vad som krävs för att lösa uppgifterna. 

Tieto är en trygg arbetsgivare och erbjuder förutom en spännande teknik-stack även fina förmåner både på och utanför jobbet.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Stora möjligheter till flexibla arbetstider och distansarbete
Tjänstgöringsort: Umeå

Om dig
Du trivs med att jobba i en agil miljö där samarbete och god kommunikation är viktigt. Du jobbar gärna med direkt kundkontakt och kan hantera projektledning både på distans och direkt. Du är nyfiken på den senaste tekniken och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. 

Du har några års erfarenhet av objektorienterad programmering och framförallt är du trygg i att hantera C och C++ som programmeringsspråk.

Du måste kunna kommunicera via engelska i både tal och skrift,
OBS! Kunskap i svenska är en fördel men inget krav! 

Låter det intressant? 
I denna tjänst samarbetar vi med OnePartnerGroup. Kontakta gärna ansvarig rekryterare Andreas Lindqvist; 073-4130611, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se om du har några frågor. 

Tjänsterna tillsätts löpande så sök jobbet direkt om du är intresserad. 

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.tieto.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se