Hoppa till innehåll
Swoosh Sverige logotyp

Torrsugsoperatör med C-körkort

Ansök nu
Swoosh behöver förstärkning och vi söker nu en Torrsugsoperatör/Chaufför som hjälper oss att möta efterfrågan från våra kunder. Vill du vara en del av vårt företag och utveckla verksamheten vidare.

Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.

Arbetsuppgifter

Jobbet som torrsugsoperatör är väldigt varierande och mycket kundkontakt. Du har eget ansvar för en lastbil och utför arbetet ute hos kund. Arbetet går ut på att avlägsna material så som spån, sand, betong med mera från fastigheter med hjälp av vakuumteknik. Avfallet transporteras sedan till en avfallsanläggning. Som operatör på en torrsugsbil arbetar man alltid i par vilket innebär nära samarbete med en kollega. Arbete vid Torrsug kräver god fysik.

Din Profil
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort och giltig YKB
  • Är en trygg och säker förare
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
  • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
  • Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt
Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor - det är det allra viktigaste! Vi vill att du är en orädd, kreativ lagspelare som gillar problemlösning och att ta dig an nya utmaningar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla, samt att du är bekväm med att driva merförsäljning och hitta nya affärsmöjligheter.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peder Augustsson via peder.augustsson@swooshsverige.se eller telefon 076-1458060

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via ansökningsknappen i annonsen. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med.

Sista ansökningsdatum: 2023-05-31
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Swoosh är ett rikstäckande modernt miljötekniskt företag som erbjuder ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll i både fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, stamrenovering, vakuumsugning, sanering och rörinspektion. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Engagemang, Kundfokus, Ansvar och Utveckling.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juli 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning, inspektion, sanering, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare