Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Söker du efter ett utvecklande extraarbete och behärskar det tyska språket?

Studentconsulting söker för uppdrag till kund dig som gillar vill ha ett intressant extrajobb som marknadsundersökare som lätt går att kombinera med studier.

Information om uppdraget:

Vi söker en glad och social medarbetare som under en kortare period ska prata med Tyska företag och genomföra lättare marknadsundersökningar. Här får du chansen att utveckla dig själv och få en fot in på ett innovativt och expansionskraftigt företag inom fjärrvärme.

Du som jobbar kommer att få introduktion kring upplägget samt allt material som du behöver.
Tiderna är väldigt flexibla och går bra att kombinera exempelvis med studier, men arbetet kommer att skötas på dagtid.

Detta söker vi:

Krav för denna tjänst är att du är flytande i tyska språket & även i Svenska eller engelska. Du är bra på att strukturera upp ditt arbete och har god förmåga för att bemöta människor. Ett gott eget ansvar är en förutsättning för detta uppdrag.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta hos kund. Uppstart är omgående efter överenskommelse.

Vi träffar kandidater löpande och kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi känner att vi träffat rätt person.
Sök därför tjänsten redan idag!

Sökord: Kundservice, Tyska, Student, Marknadsundersökning, Extrajobb

Sökord: Kundservice, Tyska, Student, Marknadsundersökning, Extrajobb
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare