Hoppa till innehåll

Snöskottare till årets vintersäsong! (Extrajobb)

Trivs du med att arbeta fysiskt ute i friska luften och söker ett extrajobb vid sidan om dina studier eller annan huvudsakliga sysselsättning? Då har vi jobbet för dig i vinter!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med snö- och takskottning inför vinterns kommande snösäsong!

Vi erbjuder dig möjligheten till ett flexibelt arbete där du får njuta av naturen under din arbetstid tillsammans med ett gäng goa kollegor. Arbetstiderna kan variera (både dag, natt och helger) då arbetet är beroende på vädret och när snön kommer, vilket kräver att du behöver vara tillgänglig och flexibel. Vi söker både dig som är intresserad av att arbeta strödagar till flera dagar i veckan.

Skalkläder, utbildning och säkerhetsutrustning. Kläder under tillhandahålls på egen hand.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en positiv, ansvarsfull och arbetsvillig lagspelare som tycker om att arbeta fysiskt. Du bör trivas med att arbeta utomhus och under olika typer av väderförhållanden. Eftersom dagarna även kan spenderas på högre höjder bör detta inte ses som något problem. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

B-körkort eller tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav.

Ansök redan idag! Vi ser fram emot att ha dig här i vinter!

Sökord: takskottare, takskottning, snöskottare, snöskottning

Sökord: takskottare, takskottning, snöskottare, snöskottning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb