Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Självständig Serviceman sökes till Umeå!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en serviceinriktad person som trivs med frihet under ansvar? Kolla hit!

Information om uppdraget:

Gillar du att köra bil och leverera grym service? Elis anläggning i Umeå söker en engagerad och serviceminded medarbetare som vill vara en del av vårt serviceteam. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande!

* Du kommer dagligen att serva våra kunder med entrémattor, arbetskläder och moppar.
* Du kommer, som en del av serviceteamet, att aktivt verka för optimal service både ut mot våra kunder och internt.
* Du kommer dagligen att besöka våra kunder, är med och skapar goda långsiktiga kundrelationer.
* Distriktet är Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik med omnejd. Du utgår ifrån Umeå.

* Tjänsten är heltid och arbetstiderna är måndag till fredag, främst mellan 7-16, men kan variera.

För oss är det mycket viktigt att du har en positiv attityd och bra bemötande mot kund. Du är flexibel, stresstålig och inte rädd för att hugga i. Arbetet är till stora delar självständigt så det krävs ett stort eget ansvar för din arbetsdag. Du är också en lagspelare och bidrar till att skapa ett gott team. Arbetet är fysiskt krävande så det krävs god allmänfysik. Du är ansiktet utåt mot våra kunder och därför är det viktigt att du är uppmärksam och lyhörd.

Detta söker vi:

Till detta söker vi dig som gillar att arbeta i högt tempo och vara flexibel. Stort värde sätts på medarbetares engagemang och noggrannhet. I detta jobb är viktigt att du kan lyfta blicken och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du ska snabbt kunna lära dig nya saker och är van att samarbeta tillsammans med andra.

Krav
* B-körkort
* Gymnasial utbildning
* Svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig
Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag med supertrevliga kollegor. Fast lön med möjlighet till provision vid försäljningstips. Start utifrån överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande då uppdraget startar omgående så vänta inte med att ansöka! För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Lydia Kvist: lydia.kvist@studentconsulting.com
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com