Servicetekniker till Wist Last & Buss

Servicetekniker till Wist Last & Buss

Är du en av Wist Last & Buss’s nya medarbetare? Vi söker tekniker mot buss och lastbil!

Information om uppdraget:

Som servicetekniker arbetar du med allt från service till kvalificerade felsökningar, diagnos samt reparation på Volvo bussar, lastbilar och släpfordon.

Inom några år ska fossila bränslen fasas ut och el och gas ser ut att ta över vilket kräver nya kunskaper i våra verkstäder. Därför tror vi att du har ett stort intresse för modern teknologi och ser fordonsbranschens framtid och dess omställning som en häftig utmaning.

Vi söker dig som:
* Har en fordonsteknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som ses likvärdig.
* Har god system- och datorvana.
* Trivs med att arbeta självständigt men också värdesätter samarbete med arbetskamrater.
* Har lägst B-körkort, tyngre behörighet är meriterande.

... är du dessutom certifierade kyltekniker eller har kompetens inom hydraulik eller påbyggnationer är det ett plus!

Detta söker vi:

Hos Wist erbjuds du en trygg arbetsplats med ett spännande och omväxlande arbete, fina förmåner och trevliga kollegor. För att säkerställa att du som medarbetare har möjlighet till vidareutveckling samt att företaget tillsammans säkerställer service av högsta kvalité utbildas du även löpande för att öka dina kompetenser inom branschen.

Wist strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en stryka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn: 070 25 44 637.

Varmt välkommen!

Om arbetsgivaren:

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som har verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 400 medarbetare. Medarbetare inom koncernen Persson Invest är delägare i vinstandelsstiftelsen "Årsringen" och även i personalstiftelsen som äger en nyproducerad lägenhet i Åre och en stuga i Hemavan. Utöver detta erbjuds självklart tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra egna bolag. Bli en av oss du också! - https://www.youtube.com/watch?v=TZriOKz_8O4

För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com

Sökord: servicetekniker, fordonsmekaniker, bussmekaniker, lastbilsmekaniker, fordon

Sökord: servicetekniker, fordonsmekaniker, bussmekaniker, lastbilsmekaniker, fordon
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se