Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Servicetekniker till Lantmännen sökes!

Ansök nu
Uppskattar du att ha en varierad arbetsdag och söker efter en arbetsplats som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter?

Information om uppdraget:

Gillar du teknik och att jobba med service? Just nu söker vi efter en servicetekniker till vår anläggning i Umeå, där vi på Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och erbjuder verkstadstjänster. Vi är ett företag med närvaro över hela Sverige och har cirka 800 dedikerade medarbetare. Om du är redo att göra en verklig skillnad är det här chansen för dig!

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* En gymnasial fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon
* Körkort, lägst B
* Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.

Meriterande:

* Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
* God datorvana

Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Vi söker dig som är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning. Som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs med ett varierande arbete.

Om arbetsgivaren:

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Sökord: Maskinmekaniker, servicetekniker, tekniker

Sökord: Maskinmekaniker, servicetekniker, tekniker
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare