Serviceledare till Bevi!

Serviceledare till Bevi!

Som serviceledare hos BEVI kommer du ta emot serviceuppdrag och förfrågningar från våra kunder via telefon, mail och besök vid vårt kontor i Umeå.

Information om uppdraget:

Du ser till att inkomna objekt blir uppmärkta och inskrivna och ansvarar för att lämna kostnadsförslag till dessa. Du tar även fram ersättningsalternativ och ansvarar för att beställa hem reservdelar som behövs till objekten. Du ansvarar för att planera, bereda och fördela arbetet till teknikerna. Vidare följer du upp arbetet och säkerställer att arbetet utförs inom avtalad tidsram. Du ser till att arbetet utförs ekonomiskt, arbetsmiljömässigt och med bra kvalitét. Jobbet kommer inledningsvis vara flexibelt och vi tror att du har ett prestigelöst förhållningsätt där du hugger i där det behövs.
Då vi just nu är inne i en förändringsprocess är du är med och stärker flödet genom det ständigt pågående arbetet med att förbättra våra servicerutiner och arbetssätt!

Detta söker vi:

Vi söker en driven person med hjärta för utveckling, som har några års erfarenhet av service- och underhållsarbete. Du är en naturlig initiativtagare som drivs att av ständigt förbättra och utveckla det uppdrag du sitter på. Du kan planera, strukturera och följa upp ditt arbete och säkerställer att inget faller mellan stolarna.
Som person är du serviceinriktad och kommunikativ med stort kundfokus. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och utför dessa med stor noggrannhet och effektivitet. Du är självgående och kan ta egna initiativ för att lösa uppkommande problem och är flexibel i ditt arbetssätt. Utöver detta är du en strukturerad och riskmedveten person som kan jobba både enskilt och i grupp. Du besitter en god ledarskapsförmåga som är lika delar ödmjuk som tydlig.

Förutsättningar för tjänsten
* B körkort
* Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
* God datorvana
Meriterande
* Erfarenhet av ledarskap
* Grundläggande el-kunskap
* Kunskap inom VVS/ pumpar
* Teknisk/ mekanisk kunskap
* Erfarenhet av att jobba som serviceledare och har erfarenheter av pumpar och motorer
* Arbetsmiljöutbildad

Vi erbjuder dig en dynamisk och spännande roll, perfekt för dig som är redo för nästa steg. Hos oss är stämningen familjär och beslutsvägarna korta. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

BEVI är ett av Nordens största företag inom elektriska drivsystem och kraftgenerering. Sedan 1931 har vi tillverkat elmotorer till olika industrier världen över. Elmotorerna står i centrum för vår verksamhet.

Vid regionkontoret BEVI Umeå erbjuder vi sedan många år tillbaka service och försäljning av pumpar och elmotorer för norra delarna av Sverige.
Vi servar globala varumärken på pumpar som Wilo, Grundfos, Xylem, Robota och Sulzer i vår serviceverkstad och våra specialistområden är vatten, avlopp, dränering och industripumpar.
Vi har en hög kompetens inom de flesta pumpar på marknaden och kan leverera kompletta lösningar.

Sökord: serviceledare, teamledare, teknik

Sökord: serviceledare, teamledare, teknik
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se