Ledande vs-montör/arbetsledare sökes!

Ledande vs-montör/arbetsledare sökes!

Vi söker för kunds räkning en arbetsledare/ledande vs-montör till ett av Sveriges ledande förtag inom installationsområdet.

Information om uppdraget:

Du kommer arbeta inom ett företag som utformar ,installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier.

Som arbetsledare/ledande montör rapporterar till projektledare/projektchef. Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet och även har arbetat som ledande vs-montör/arbetsledare. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Detta söker vi:

Din bakgrund
Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet och även har arbetat som ledande montör. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.
Dina arbetsuppgifter innefattar:
* Montering enligt anvisningar
* Kvalitetssäkra arbetet
* Hantera redskap enligt anvisningar
* Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
* Hantera uppkommande situationer enligt rutiner
* Följa policys och riktlinjer
* Planera arbeten & arbetsleda andra montörer på samma arbetsplats

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: Arbetsledare, VS, VS-montör, Entrepenad, Bygg

Sökord: Arbetsledare, VS, VS-montör, Entrepenad, Bygg
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se