Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kreditanalytiker på Release Finans!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du intresse för ekonomi, brinner för att skapa bra affärer och starka kundrelationer? Samtidigt som du vill bli en del av en av Umeås kanske trevligaste arbetsplatser? Vi söker Kreditanalytiker till Release Finans!

Information om uppdraget:

Release Finans är ett Umeåbaserat finansbolag inom B2B som under de senaste tio åren gett företag möjlighet att utvecklas genom okomplicerad finansiering och strategiskt partnerskap. Just nu söker vi en kreditanalytiker med omgående start! Uppdraget förväntas pågå till årsskiftet.

Arbetsuppgifter:
* Granskning och analys: Genomföra kreditbedömningar med noggrannhet, inte bara för att uppfylla våra interna standarder utan för att aktivt bidra till vår och våra partners långsiktiga framgång.

* Presentation och förklaring: Förbereda och presentera beslutsmaterial. Effektiv och tydlig kommunikation är avgörande för att våra partners ska förstå och känna förtroende för våra processer.

* Hantera kreditförfrågningar med insikt och flexibilitet: Vi är inte bara uppmärksamma på de siffror som presenteras i ett bokslut. Vi värderar även mjuka värden, såsom kundens affärsmodell, marknadsposition och tidigare erfarenheter. Vi är redo att ompröva beslut när ny information tillkommer.

* Kvalitetssäkra samarbeten: Bevilja nya samarbetspartners och löpande följa befintliga samarbeten och dess utveckling.

* Teamarbete: Samarbetet över teamgränserna är centralt för oss. Det främjar en hög servicenivå och effektivitet. Som kreditanalytiker hos oss är du en brobyggare som ser till att vi når våra gemensamma mål.

Detta söker vi:

* Din unika bakgrund: Vi antar att du troligen har en utbildning inom ekonomi, men hos oss är det inte bara dina formella utbildningar som räknas. Vi ser mest av allt fram emot din vilja att lära och anpassa dig. Det är ditt engagemang, din servicekänsla och din nyfikenhet som gör att du kommer att trivas hos oss.

* Kommunikationsförmåga: Du är bra på att förklara komplexa beslut på ett sätt som alla kan förstå, oavsett kunskapsbakgrund. Vi vill att du ska kunna göra det klart och tydligt, så att alla våra partners kan förstå och lita på de beslut som tas av oss.

* Lösningsfokuserad och proaktiv: Du är proaktiv i ditt tillvägagångssätt och snabb med att identifiera och lösa problem. Din anpassningsförmåga och flexibilitet är vad som gör att du alltid vill hitta de bästa lösningarna för våra olika utmaningar.

* Kreativitet och innovation: Du är inte rädd för att utforska nya idéer eller att tänka utanför de vanliga ramarna, hjälpa till att hitta förbättringsområden. Är du intresserad av att vara med att utveckla och testa våra tekniska kreditplattformar är det positivt, men inget krav från vår sida.

* Engagemang är ett av våra ledord, och vår affärsidé är att vi ska leverera oöverträffad service till våra partners. Oavsett om du arbetar med intern eller extern service hos oss, är det därför viktigt att du tycker om att leverera snabbt och med hög kvalitet.

Vill du vara med och påverka Release Finans och din egen fortsatta framtid? Hos Release är en familjär känsla och omtanke kärnan i deras verksamhet där varje individ är en viktig del i både personlig och kollektiv framgång. Du kommer till ett lönsamt bolag i stark utveckling med utpräglad lagkänsla, en stark bolagskultur och en vinnande mentalitet. Där positivitet, energi och nöjda medarbetare är centralt.

I denna rekrytering samarbetar Release Finans med StudentConsulting. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Eklund på 070-25 44 637 eller elin.eklund@studentconsulting.com.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Umeå Release Finans AB är ett Finansiellt Institut med starka, långsiktiga ägare. Vår marknad är hela Sverige och vårt huvudkontor finns i Umeå med marknadskontor i Stockholm. Vår affärsidé är att vara den finansiella länken mellan köpare och säljare vid investeringar. Vår passion, effektivitet och oöverträffade servicenivå gör oss till Sveriges bästa finanspartner.

Sökord: kreditanalytiker, analytiker, kundservice, b2b, ekonomi

Sökord: kreditanalytiker, analytiker, kundservice, b2b, ekonomi
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com