Ingenjörer med inriktning mot elektrifiering sökes!

Ingenjörer med inriktning mot elektrifiering sökes!

Är du precis som vi övertygad om att elektrifiering är vägen framåt inom fordonsindustrin?
Nu söker vi för kunds räkning dig med intresse för elektrifiering och vill vara med och bygga framtida skogs & entreprenadmaskiner.

Information om uppdraget:

I din roll så kommer du vara med och utveckla framtidens skogs & entreprenadmaskiner och bli en del av elektrifieringen av dessa maskiner. Vi söker därför dig som vill driva detta projekt och vara med om någonting stort & viktigt.

Din kunskap som exempelvis elingenjör och brinnande intresse för elektrifieringen av fordonsbranschen samt din problemlösningsförmåga kommer användas dagligen när du tillsammans med ditt team driver produktutvecklingen framåt gällande bland annat design/layout, elektronikintegration och kablagehantering. I rollen får du möjligheten att lära dig mer om elektriska fordon och allt vad det innebär att elektrifiera tunga fordon.
Teknikområdet du kommer verka inom utvecklas fort och är en stor satsning av företaget vilket innebär att vi inte alltid kan använda våra vanliga processer.

Detta söker vi:

Lämplig bakgrund är civilingenjörsutbildning med utbildning inom konstruktion eller el, eller erfarenhet från tidigare jobb som givit goda kunskaper inom dessa områden. Mycket av jobbet går ut på att kommunicera med andra funktioner inom företaget, det är något du uppskattar och har fallenhet för. Vi tillämpar hybrid arbete, så möjligheten finns att ibland jobba från annan plats än kontoret.
För mer information kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Brood 070-360 42 12

Sökord: Elektrifering, Cevilingenjör, Mekanikkonstruktör, Elingenjör, Fordon

Sökord: Elektrifering, Cevilingenjör, Mekanikkonstruktör, Elingenjör, Fordon
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se