Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiadministratör till kommande uppdrag i Umeå!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av ekonomi och är på jakt efter din nästa arbetsplats? Vi söker en positiv och driven ekonomiadministratör till stor kund i Umeå!

Information om uppdraget:

Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med leverantörsreskontran vilket innebär att du ansvarar för hela processen från att fakturan kommer, flödet i bolaget till den slutliga utbetalningen. Du kommer även att arbeta i kundreskontraprocessen med faktureringen och påminnelsehanteringen. I jobbet ingår också att kontinuerligt utveckla och förbättra de ekonomiska rutinerna och processerna.

Start för uppdraget är 1 oktober 2024 och förväntas pågå till 31 juli 2025.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad högskole-/universitetsutbildad ekonom. Har du viss erfarenhet inom ekonomi till exempel från ett sommarjobb eller extrajobb ser vi det som en merit. Vi ser det även som en stor fördel om du gillar utveckling för att kunna ta tillvara systemets funktioner och effektivisera arbetsflödena.

Dina personliga egenskaper är viktiga. För att trivas i rollen tror vi att du är en positiv och driven person. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en god och lättsam attityd. Du representerar bolaget med ett leende på läpparna och värdesätter den dagliga kund- och kollegakontakten högt. Vidare trivs du med att arbeta självständigt såsom i grupp.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande och slutintervjuer hos kund förväntas hållas under v.34. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på elin.eklund@studentconsulting.com/070 25 44 637 eller Victor Östman Dahlin på victor.ostman.dahlin@studentconsulting.com/072 451 77 85.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: ekonom, ekonomiadministratör, ekonomi, fakturering, reskontra

Sökord: ekonom, ekonomiadministratör, ekonomi, fakturering, reskontra
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com