C/CE-chaufförer

C/CE-chaufförer

Är du serviceinriktad, tycker om att arbeta fysiskt och vill kombinera körandet med praktiska uppgifter?

Information om uppdraget:

Som C/CE-chaufför hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak bestå av transport, flytt och montering, där du kombinerar körandet med praktiska uppgifter.

Krav:
C/CE
YKB
ADR
Truck

Detta söker vi:

I din roll är du ansiktet utåt mot bolagets kunder, där kunden alltid är nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation. Du är engagerad, ansvarstagande och har en god initiativ- och problemlösningsförmåga där du trivs med att arbeta såväl självständigt som i ett team. Då arbetet har delar som är fysiskt krävande bör detta heller inte ses som något problem.

Meriterande är om du har erfarenhet från flytt och montering sedan tidigare.

Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: distribution, lastbil, c-chaufför, ce-chaufför

Sökord: distribution, lastbil, c-chaufför, ce-chaufför
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se