Hoppa till innehåll
Stiga Sverige AB logotyp

Distriktssäljare

Publiceringsdatum
11 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Distriktansvarig säljare till Norrland

Är du en praktiskt orienterad säljare som vill jobba med starka och välkända varumärken inom trädgårdsprodukter och skapa värde för dina kunder? Då kan du vara vår nästa säljare! 

Vi erbjuder
STIGA erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under tillväxt. Du blir en viktig nyckelperson för att utveckla affären och kundrelationerna i ditt distrikt på bästa sätt. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter och vi hoppas att du vill vara med på vår resa. 

Om rollen 
Som säljare hos STIGA agerar du specialist/rådgivare till våra återförsäljare genom att identifiera kundernas behov och föreslå de bästa lösningarna baserat på Stigas utbud av förstklassiga trädgårdsprodukter och maskiner. Du ingår i ett säljteam och rapporterar till försäljningschefen. 

Tjänsten innebär dagliga resor inom ditt distrikt, som innefattar Sundsvall och uppåt. Lämplig bostadsort Umeå eller Luleå. Du utgår från ditt hemmakontor. Att delta och bidra på mässor och event ser du som en möjlighet i säljarbetet.

Vad har Christopher Dunström, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

”Välkommen till STIGA! Här är det inte bara roligt och utvecklande att arbeta - vi är ett tight och positivt gäng där vi tillsammans odlar framgång. Vi bygger inte bara upp vårt marknadsledande varumärke, utan skapar också en gemenskap där varje individ kan växa och trivas. Hos oss är affärsmöjligheter en del av din vardag. Kom och väx med oss på STIGA, där varje dag är en chans till spännande framsteg och gemensam framgång.”

Läs mer om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/stiga 

Om dig
Du är en säljare med professionell framtoning. Eftersom du driver dina affärer självständigt behöver du vara en strukturerad person med förmåga att planera din tid effektivt och utveckla ditt säljarbete både på kort och lång sikt. Du är självklart en lyhörd och förtroendeingivande person som på ett affärsmässigt sätt löser dina kunders behov. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt ditt affärsmannaskap. Vi ser gärna att du har en bred säljerfarenhet, inte nödvändigtvis från branschen.

  • Är en relationsbyggare med ett starkt driv att nå uppsatta mål
  • Är lösningsorienterad och har ett intresse för kundens utmaningar
  • Har intresse för teknik och en vilja att lära dig om STIGAs produkter
  • Har lätt för att arbeta både självständigt likväl som i grupp
  • Har god förmåga att identifiera och utveckla affärsmöjligheter
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Har körkort, tjänstebil ingår

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz. Du når Alexandra på 08-51481645.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
STIGA Group är en ledande europeisk tillverkare och distributör av trädgårdsredskap, maskiner och utrustning. Vi består av fem premiummärken som kombinerar 90 års erfarenhet: STIGA, Alpina, Mountfield, Castelgarden och ATCO. Idag säljer STIGA Group över en miljon kvalitetsredskap för trädgårdsarbete varje år. Vart och ett av våra varumärken fokuserar på innovation, enkelhet och säkerhet för att producera utrustning som förvandlar trädgårdsarbete till en enkel och njutbar upplevelse för alla. Med vår erfarenhet från de senaste 90 åren av att ta hand om gräsmattor och trädgårdar runt om i världen, har vi finslipat vårt erbjudande för att leverera bästa möjliga kombination av teknik och prestanda. Som ett resultat har vi blivit en av de snabbast växande trädgårdsföretagen i Europa. Med huvudkontor i Castelfranco Veneto, Italien, och 13 representationskontor i viktiga europeiska städer, finns vi i över 70 stora länder världen över.

Liknande Jobb

Stiga Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 april 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup