Hoppa till innehåll
Stena Recycling AB logotyp

Chaufför Sommarvikariat - Umeå

Ansök nu
Har du C-körkort och är ute efter ett spännande sommarjobb? Vi behöver två chaufförer hos oss i sommar. Är du nyfiken, hjälpsam och trygg i att vara ansiktet utåt för våra kunder och samarbetspartners? Då kanske det är dig vi söker!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, m.m. Dessutom blir du en viktig del i att hjälpa oss i vårt uppdrag - att tillsammans skapa en framtid där allt material återanvänds.

Om rollen som chaufför för baklastare och styckegodsbil, C-kort
I denna roll kommer du dagligen att träffa våra kunder, samla in deras material och tömma kärl i återvinningsrum. I din tjänst kör du baklastare och styckegodsbil på dagsturer i Umeå med omnejd. Du följer körlistor och använder färdskrivaren enligt gällande regler samt rapporterar avvikelser avseende rutter.

I denna roll behöver du ha C-körkort, YKB, Digitalt färdskrivarkort samt en god lokalkännedom om Umeå med omnejd. Du behöver också kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du är serviceminded och gillar att arbeta självständigt.

Arbetstiderna 06:00-15:00, måndag till fredag. Perioden för vikariatet är mellan vecka 23/24 - vecka 33 och det kan finnas chans till förlängning.

Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2023-05-15. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Vid rekryteringar gör vi bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Kent Kårebrand på tfn 010-445 89 10 eller på mail kent.karebrand@stenarecycling.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1900 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch - det börjar med dig!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare