Hoppa till innehåll
Vi söker en konditor på vårt kafe Tornhuset beläget i hjärtat av björkarnas stad, Umeå.

Arbetsuppgifter: Som konditor hos oss är dina huvudsakliga uppgifter att skapa bakverk från grunden. Du kommer att ansvara för bageriet med egna kontroller rutiner och alla av aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att säkerhets ställa att rutiner och produktion sker effektivt. Ha god kunskap av dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien.

I arbetet ingår även att finnas behjälplig i kafet vissa timmar då du kommer att möta kunderna so m köper dina bakverk.

Vi lägger stor vikt vid att du passar in i vårt befintliga team.

Vårt koncept som fortfarande är under rutveckling innehåller bland annat daglig försäljning till kund i kafet, försäljning av beställningar, konferenser, minnesstunder, konserter och andra kulturarrangemang.

Vi önskar erfarenhet av branschen. Erfarenhet att själv planera sina inköp och lägga beställning till produktionen.

Tjänsten avser heltid framförallt måndag till fredag men kan vid enstaka tillfällen även vara helgarbete. Tjänsten kan övergå till tillsvidare anställning
Mer info
Kontaktperson
Erika Borgström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kafe Tornhuset är beläget i ett för Umeå kraktäristiskt hus som varit Umeås första brandstation därav tornet på huskroppen.
Vi är ett nyagammalt kafe då bolaget varit vilande i ca tre år. Vi öppnade upp hösten -22 och jobbar fortfarande på ett koncept som utgår från hemgjort och hembakat i en genuin miljö.

Liknande jobb