Hoppa till innehåll
Sensor Försäkring logotyp

Letar du ett utvecklande jobb efter studenten? Se hit!

Ansök nu
Tar du studenten i juni och vill kickstarta arbetslivet i en roll som försäkringsgivare? Vill du bli en del av en fartfylld arbetsplats med härliga kollegor och en företagskultur som andas försäljning och framgång? På Sensor Försäkring erbjuds du goda förutsättningar att utvecklas inom din roll som försäkringssäljare samt möjligheten att starta en karriär inom området. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är inget krav, utan som ny i rollen ges du den utbildning du behöver. Nu söker de även dig som tar examen från gymnasiet i juni, med möjlighet att komma ut i arbetslivet direkt därefter. Missa inte denna chans, sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Som Försäkringssäljare på Sensor Försäkring behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Med ett högt engagemang och resultatfokus kommer du att kunna lyckas i denna roll!

Sensor Försäkring är en nytänkande utmanare på svenska försäkringsmarknaden i kraftig tillväxt. Idag är de cirka 100 anställda fördelade i Luleå och Umeå. I Umeå har Sensor Försäkring tillsammans med sina 30 medarbetare flyttat in i fräscha lokaler i Thulehuset. Dina kollegor kommer att bestå av högpresterande, energifulla och målfokuserade personer som gillar att fira framgångar tillsammans.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sensor Försäkring. Alla frågor kring tjänsten går till ellen.soderholm@pn.se.

Du erbjuds
  • Skräddarsydda utbildningar, certifieringar och individuell coachning för att du ska vara trygg i din yrkesroll.
  • En avsevärd grundlön med möjlighet till provision samt bonusar som baseras på kvaliteten och resultaten i din rådgivning.
  • Goda utvecklingsmöjligheter internt inom bolaget.
  • Fantastisk kontorsmiljö placerad centralt i Luleå med lika fantastiska kollegor och en stämning där framgångar firas!
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att kontakta befintliga och nya kunder med ambitionen att skapa sund försäljning och långvariga kundrelationer. Dina främsta arbetsverktyg är telefon och dator.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Sälja in varumärket till nya kunder över telefon.
  • Rådgiva kunden att jämföra och välja rätt försäkringar utifrån en behovsanalys.
  • Upprätthålla långvariga relationer med kunderna genom god service och rådgivning.
Vi söker dig som:

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sensor Försäkring. Du är övertygad om att du ser dig själv som en tävlingsinriktad person som drivs att arbeta mot gemensamma likväl som individuella uppsatta mål. Kanske har du tidigare erfarenhet från kundtjänst, handels, restaurangbranschen eller annat serviceyrke, eller så är du helt enkelt bara öppen för att testa något nytt? Kort sagt, om du har ett stort driv och en positiv inställning är du troligen den vi söker! Krav för tjänsten är att du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ellen Söderholm
Mer info
Kontaktperson
Ellen Söderholm
Telefon
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare