Hoppa till innehåll
Rentokil logotyp

Servicestekniker Umeå

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vågar du ta dig an en ny utmaning? Vill du bli en del av ett världsledande och snabbt växande bolag? Läs då vidare!

Hej framtida kollega! Jag heter Jan Sörensen och arbetar som områdeschef i region norr. Min resa på Rentokil Initial började för 3 år sedan. Vi är ett av Sveriges största företag inom servicetjänster och ingår i en global koncern med huvudkontor i England. I Sverige består vi av tre bolag som är verksamma inom olika branscher. Det här är våra fantastiska varumärken:
 • Rentokil är näst störst i Sverige inom sin bransch med fokus på skadedjurskontroll och matsäkerhet.
 • Ambius är det största företaget i Sverige med fokus på växtinredning och utomhusväxter i kontorsmiljöer.
 • Sweden Recycling är störst i Sverige inom hantering av farligt avfall åt tandläkare.
Vi har en gemensam vision att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. I Sverige finns vi representerade från Boden i norr till Malmö i söder. Jag och övriga 450 medarbetare ser fram emot att få arbeta med just dig!

Skadedjuren tar aldrig semester och därför söker jag och mitt team en ny stjärna som vill bli expert på att skydda hem och företag mot skadedjursproblem. Du undrar säkert mer om tjänsten, fortsätt läs!

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker möter du dagligen våra många olika kunder som bland annat utgörs av försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Jag tillsammans med din framtida kollegor kommer att ge dig rätt förutsättningar men framförallt ansvaret att hitta de bästa lösningarna för våra kunder, förutsatt att det vi gör följer lagar samt interna och externa krav. Den största delen av arbetet kommer du att utföra på egen hand. Därför söker jag dig som kan ta initiativ men även har goda förmågor att ansvara över arbetsuppgifter. Självklart kommer du även att arbeta nära dina kollegor och andra parter i olika projekt. Jag kommer därför att ställa krav på att du har goda samarbetsförmågor och är flexibel.


Kvalifikationer

Du behöver inte vara någon superhjälte eller inneha svart bälte i vilka skadedjur som finns. Däremot behöver du ha ett stort intresse och viljan att leverera bra service. I tjänsten som servicetekniker kommer du att vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Jag lägger därför extra vikt vid att hitta dig som är duktig både på att bygga goda kundrelationer men även på att bibehålla dem. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen och ett stort plus att du inte har tummen mitt i handen.

För att kunna utföra arbetet finns det givetvis vissa grundläggande krav. Du måste känna dig bekväm med det svenska språket och ha goda kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paket. Utöver detta krävs det att du har B-körkort för manuell växel.

Vi ser det som en fördel om du har några utav följande utbildningar:

Jägerexamen, och intresse för jakt

Mobila platformar- och Fallskyddsutbildning

Vad erbjuder vi dig?

Vi är trygga med vetskapen om att kunna erbjuda dig så mycket mer än vad förmåner på en lista kan säga. Men det kommer du inte veta förrän du är en del av vår verksamhet så därför vill jag ändå lista några:
 • tillsvidareanställning med 6 mån provperiod
 • ett härligt gäng kollegor att arbeta med
 • kollektivavtal
 • friskvård
 • rabatter hos stora gymkedjor
 • interna tävlingar med möjligheter att vinna företagsgemensamma resor
 • årlig kick-off
 • möjligheter att växa och ta ansvar i en internationell organisation
 • en arbetsplats som engagerar sig i välgörenhet
Vår värdeord:
 • Relationer
 • Ansvar
 • Service
 • Teamwork
Ansökan

Vi arbetar löpande med urval och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi värdesätter och eftersträvar mångfald. Även fast du kanske inte matchar denna roll till 100%, så uppmuntrar vi dig att söka. Alla ansökningar är välkomna!

Vi genomför först en intervju via telefon. Om vi vill veta mer om dig så kommer vi att genomföra en fysisk intervju. Före anställning kontrollerar vi alltid belastningsregister och kontaktar referenser.

Om du har några frågor angående tjänsten, vänligen kontakta mig namn, jan.nygaard.sorensen@rentokil-initial.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Placeringsort: Umeå
Rentokil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Rentokil

Vi är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade från Boden i norr till Malmö i söder. Rentokil ingår i Rentokil Initial koncernen- världens största bolag inom skadedjurskontroll med huvudkontor i England. Rentokils vision är att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Vi jobbar efter våra fyra värderord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team! h engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!