Resande montör till Renthall

Resande montör till Renthall

Kanske känner du till brännbollsyran, Noliamässan eller PDOL sedan tidigare? Renthall är företaget man ringer till när man ska anordna evenemang!

Trivs du med ett fysiskt arbete och vill vara med och montera upp möbler och tälthallar inför stora evenemang? Härligt, sök då tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Renthall en montör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Renthall under 6 månader. Förutsatt att samarbetet fungerar bra är målet att du ska bli anställd av Renthall efter det första halvåret.

Under den första tiden du arbetar hos Renthall kommer du få gå sida vid sida med en van montör för att ge dig de bästa förutsättningarna i din nya roll. Arbetstiderna kommer variera en del på grund av arbetsbelastning, men målet är att man ska jobba mellan 07-16 vardagar. Du kommer arbeta dels i Umeå, Skellefteå och Piteå. Renthall ordnar boende för dig när du är arbetar på annan ort.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Renthalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett härligt team där du utgår ifrån kontoret på morgonen tillsammans med de andra, förutsatt att ni inte arbetar på annan ort. Som resande montör arbetar du med att montera allt man kan tänkas behöva till ett större evenemang. Exempel på det kan vara tälthallar, bänkar, bord och tillbehör. Efter evenemangets slut hjälper du även till att riva ner byggnationerna.

Vi söker dig som:
För tjänsten krävs det att du har B-körkort och om möjligt ser vi gärna att du har BE - men det är inget krav. Förutom det så är det viktigt att du trivs i ett fysiskt arbete där det ibland är högt tempo. Det är ett meriterande om du har vana av bygg eller stålmontage sedan tidigare. Vidare tror vi du är framåt och tycker det är roligt att prata med kunder, då det kommer förekomma i tjänsten.

START: Mitten av april/slutet av april
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerbotten
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström
Mer info
Kontaktperson Josefine Häggström
Email Mejla Josefine Häggström
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!