Hoppa till innehåll

Maskinförare till Ragn-Sells

Gillar du att köra hjullastare och vill arbeta på ett utvecklade företag? Trivs du i en miljö av ordning och reda? Oavsett om du har tidigare erfarenhet av återvinningsbranschen eller precis tagit ovanstående förarbevis så är det här tjänsten för dig!

Professionals Nord söker för Ragn-Sells räkning en maskinförare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Ragn-Sells under 6 månader, då tjänsten i första hand är ett vikariat. Om allt fungerar bra och du trivs i rollen kan möjlighet till en längre anställning finnas.

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De är en del av Ragn-Sellskoncernen och finns även i Norge, Danmark och Estland. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

De vill vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Det är deras vision och den har sina rötter ända från tiden då företaget startade. Deras vision stödjer deras syn på och behovet av att samhället ställer om till en cirkulär ekonomi.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ragn-Sells önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till josefine.haggstrom@pn.se.

Du erbjuds
  • Ett roligt arbete med goda utvecklingsmöjligheter
  • En arbetsplats med trevliga kollegor och bra sammanhållning
  • Ett arbete med frihet under ansvar
Arbetsuppgifter
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Du kommer att arbeta på Ragn-Sells Recycling AB:s anläggning på Dåva i Umeå och ingå i ett skiftteam med två skiftlag. Dina arbetstider kommer att vara vardagar fördelat på för- och eftermiddagsskift.

Som maskinförare består dina arbetsuppgifter av:
  • Guida externa kundleverantörer så att inkommande material hamnar på rätt plats.
  • Hålla ordning och reda på vår gemensamma gård och arbetsplats- snöröja, sanda, sopa m.m.
  • Drift och underhåll av kanalpress för komprimering avfall
Vi söker dig som:

Vill arbeta som maskinförare och har förarbevis för hjullastare. Du behärskar svenska språket flytande eftersom det krävs i arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av återvinningsbranschen, men det är inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ragn-Sells. Du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad då Ragn-Sells lägger stor vikt vid god skötsel av ny maskinpark och god service till kunder. Du har lätt för att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas.

START: Januari
OMFATTNING: Heltid, skiftgång fördelat på vardagar, förmiddag och eftermiddag
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Ragn-Sells logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Område

Kontaktperson
Josefine Häggström
Email

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Skellefteå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Skellefteå
Industri & Anläggning
Företagslogga