Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Extrajobb som löneassistent till Professionals Nord!

Ansök nu
Professionals Nord fortsätter sin storsatsning! Under de senaste tre åren har vi öppnat sju nya kontor och befinner oss i en kraftig tillväxtfas. Nyckeln till vår framgång har varit att anställa branschens bästa medarbetare. Expansionen vi nu befinner oss i innebär att vi behöver utöka vår ekonomiavdelning, och vi söker därför dig som vill bli en del av vårt team i rollen som löneassistent. Du får möjlighet att lära dig massor och vara en del av ett fantastiskt team. Nu har du som studerar ekonomi chansen att kickstarta hösten och din karriär hos oss på PN!

Information om tjänsten
PN har vuxit mycket under de senaste åren och så även vår ekonomiavdelning. Idag består den av ett gemensamt ekonomi- och löneteam, som nu växer och vill till hösten välkomna en ytterligare löneassistent.

Professionals Nord arbetar med kompetensförsörjning i världsklass - vår strategi innebär skräddarsydda lösningar med avstamp i kundens behov och den lokala marknaden. Vi som arbetar internt tror att de bästa skorna alltid är några storlekar för stora, det ska alltid finnas utrymme att växa både i sin roll och som person. Hos Professionals Nord är beslutsvägarna korta och möjligheten till att påverka, bidra och förändra är stor.

Som löneassistent hos oss kommer du att ingå i vårt ekonomiteam där du arbetar nära lönechef Ronja och våra andra löneassistenter. Vi sitter från och med i höst i nya, stora och fräscha lokaler på Strömpilen i Umeå. Du kommer att omges av härliga, sprudlande kollegor som ger otroligt mycket energi, för är det något vi vågar lova så är det att vi har världens bästa arbetsplats!

Arbetsuppgifter
Som löneassistent förväntas du arbeta ca 10 timmar i veckan och framförallt vid varje månadsbryt då det är skarpt läge och alla löneunderlag ska bli klara. Du kommer ansvara för ett antal löneunderlag varje månad och jobba i ett nära samarbete med interna konsultchefer och dina kollegor på ekonomi. Du arbetar löpande med tidrapportering, attestering av frånvaro, semesterhantering, kontakt med konsulter och andra uppgifter kopplat till lön.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande tidrapportering och löneberedning
  • Intern support i tidrapporterings- och lönefrågor
  • Registrering av kollektivavtal och arbetsgivarintyg
Vi söker dig som studerar ekonomi och planerar ta examen tidigast 2026, gärna 2027 då vi ser långsiktigt på ett extrajobb hos oss. Du behöver inte ha erfarenhet av yrket sedan tidigare då vi vet att rätt person kommer lära sig arbetsuppgifterna.

Vi kommer därför lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi vill att du ska trivas i rollen hos oss. Vi tror att du är en person som trivs i det sociala, samtidigt som du har lätt för att skapa struktur. Vi tror även att du är nyfiken att lära dig, har ett sinne för siffror och uppskattar en vardag där det både kan gå fort och där det ibland får kluras innan du går i mål.

START: September eller enligt ö.k
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen/Ronja Andersson

Rekryteringsprocessen kommer starta i augusti, tidigast vecka 32.

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på emelie.steen@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!