Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Ekonom med särskilt intresse för avtal & redovisning

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu finns det är jättefin möjlighet för dig med redovisningsbakgrund att kliva in i en roll som ekonom på ett internationellt företag i Umeå. Tjänsten är en härlig blandning av redovisning, avtalshantering, finans och rapportering - tycker du det låter intressant? Sök då tjänsten direkt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en ekonom.
Du kommer vara anställd av Professionals Nord men arbeta ute på plats hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett mindre team med ansvar för verksamheterna i Sverige, Norge och Finland. I rollen ansvarar du för att skapa rapporter och underlag i Excel till säljare och leverantörspartners för olika sorters bonus och splitutbetalningar. Detta kräver att du arbetar strukturerat med noggrannhet och kontrollerar parametrar i enlighet med system och samarbetsavtal. Du ansvarar också för fakturaregistrering, verifiering och matchning av fakturor för utbetalning samt för analys, avstämning och bokföring av bonusrelaterade avsättningar. Vidare innefattar rollen support och administration för de nordiska länderna tillsammans med sälj och finansavdelning och mot partners. Du förväntas ta en aktiv roll i att utveckla arbetssätt och kvalitetssäkring av detta.

Operativt ligger utmaningen att leverera korrekta underlag till partners i tid och förstå redovisningsmässiga aspekter från de underlag som skapas.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial examen inom ekonomi samt erfarenhet av redovisning eller liknande arbete. Utöver detta bör du ha goda kunskaper inom både avtalshantering och Excel. Då du samarbetar med länder utanför Sverige behöver du förutom svenska vara trygg i det engelska språket också.

Meriterande om du har erfarenhet av bank- eller finanssektorn eller tillverkningsindustri samt om du har finska språkkunskaper.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Liknande Jobb

Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 mars 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!