Nyfiken IT- tekniker sökes!

Nyfiken IT- tekniker sökes!

Vi söker för kunds räkning en IT- tekniker för ett större bolag i Umeå. Vill du prova på ett spännande yrke är du välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som IT Tekniker kommer du vara del av ett större team, vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till organisationens medarbetare.

Du kan dels komma att arbeta med installation, drift samt problemlösning i stora nätverksmiljöer och dels supporta och leverera IT-lösningar inom organisationen. Du erbjuds ett varierat arbete där du kommer att vara delaktig i att utveckla och förvalta en IT-miljö som används av många. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Windowsmiljöer.

Din profil

Du har utbildning inom IT eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbete. Du har tidigare arbetat med IT-drift, support och att hjälpa användarna med deras datorer och applikationer.

För att du ska trivas i rollen är du som person noggrann, strukturerad och självständig, du har framför allt en positiv attityd och ett stort intresse för IT. Du skall vara van att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och är mycket serviceinriktad. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och har ett öppet sinne som gör dig lättplacerad på olika typer av arbetsplatser. Vi ser även att du bemöter med god service och är driven som person.

Specialist inom IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.