Kundsupport

Kundsupport

Just nu söker vi en person till kundsupport hos vår kund i Umeå. Här får du möjlighet att hjälpa organisationens kunder med frågor de har kring sin IT-miljö. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Kundsupport / First line support svarar du på inkommande samtal samt e-post och hjälper kunden och medarbetare genom god service i olika typer av ärenden. Inkommande ärenden skiljer sig i hög grad åt och ställer därför höga krav på dig som person att bemöta alla på ett bra sätt samt att du har en stor vilja till problemlösning.

I rollen som First line support kommer du vara del av teamet på IT-avdelningen, vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till i första hand organisationens kunder och medarbetar.

Din profil

Vi söker dig som har en brinnande vilja att hjälpa kunder och medarbetare. Vi ser att du har någon typ av relevant utbildning, exempelvis som systemvetare, datavetenskap, nätverk och kommunikation eller beteendevetenskap i IT-miljö. Du har viss tidigare erfarenhet av arbete inom nätverk och IT-miljöer och är van vid att arbeta i Windows och Microsoft Office. Meriterande är om du tidigare arbetat med first line support.
Meriterande är om har någon typ av relevant utbildning samt har erfarenhet av AD-miljöer.

Då arbetet består av att hjälpa användare av systemen är det viktigt att du som person är serviceinriktad och gillar att kommunicera med både kollegor och kunder. Du har en positiv inställning, en vilja att självständigt lösa problem och en god samarbetsförmåga. Du behärskar både det svenska och engelska språket mycket väl.

Om konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 feb (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.