HR-Administratör/Koordinator

HR-Administratör/Koordinator

Som HR-administratör/koordinator på Peab Bemanning är du ansvarig för all administration och dokumentation kring våra medarbetares anställningsförfarande. Du har kontakt med bl.a. försäkringskassan, skatteverket, banker samt andra relevanta myndigheter. Du är våra medarbetarnas förlängda arm för att de ska komma in i det svenska samhället/systemet så smidigt som möjligt. Du deltar aktivt i introduktionen av de nyanställda och ser till att de får all nödvändig information såsom Peabs policys, anställningsvillkor, arbetsmiljö, tidrapportering, mm. Vid behov kan du behöva agera som tolk och hjälpa till med att översätta vissa dokument från svenska till polska.

Du ansvarar för att boka utbildningar samt resor.

För den här tjänsten krävs att du är flexibel och tycker om att jobba i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du har en förmåga att skapa goda relationer och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är positiv, ansvarsfull och inte rädd för nya utmaningar. Det är viktigt att du är noggrann, lösningsfokuserad och du har förmåga att tänka utanför boxen. Du behöver kunna behärska svenska, polska och engelska såväl i tal som skrift. Tidigare erfarenhet av bemanning är ett krav.

Tjänsten är ett vikariat med varaktighet ca 1år.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.