Hoppa till innehåll
Ansök nu
Hos oss på Peab uppmuntras du som anställd att såväl utvecklas i din befintliga roll som att våga satsa på och avancera till nya roller. Här får du den stöttning som behövs för att kunna utvecklas.

Det går fortsatt väldigt bra för oss och vi har vunnit flera upphandlingar av hamn- och industribyggnationer. Nu söker vi på Peab Anläggning dig som är på jakt efter ett roligt jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar. Vår grupp är en stark aktör på marknaden när det kommer till både mindre och stora, komplexa projekt. Variationen är stor med byggande av bland annat järnväg, vägar, broar, vind- och vattenkraft samt hamnar och industrier.

Placeringsort Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik eller någon av inlandskommunerna.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef kommer du att ansvara mark- och anläggningsprojekt från start till mål. Planering, samordning, ekonomi och arbetsmiljö, är några av de ansvarsområden som innefattas. Du skapar tydlighet utifrån satta mål och förstår vikten av att engagera dina medarbetare för att kunna nå resultat. Du kommer att jobba med kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa att tidplaner och budget hålls.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig med erfarenhet från byggbranschen och gärna i kombination med en byggteknisk utbildning. Du jobbar antagligen idag som platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör eller liknande. Erfarenhet från bygg, eller anläggningsverksentreprenader är ett krav. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Det är också viktigt att du har ett stort engagemang och att du ser problem som utmaningar och är övertygad om att det finns lösningar på allt. Ditt ledarskap är viktigt och du är en förebild som skapar engagemang bland medarbetarna. Som platschef interagerar du med olika funktioner, både internt och externt och därför är din förmåga att skapa och bibehålla goda relationer viktig.

I Peab är människorna vår största tillgång och vi satsar på vår personals utveckling. Ett brett utbud av förmåner, en trevlig arbetsmiljö och många skickliga kollegor är bara några av fördelarna med Peab.

Kontakt

För mer information är du välkommen att ringa arbetschef Hans Boija, 0733-373867.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare