Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Teknisk säljare till OEM Automatic AB // Norrland

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Oddwork Sweden AB
Telefon
Ansök nu
Längtar du efter en säljroll att växa i? Är du en teknikintresserad doer och naturlig relationsskapare redo att håva in affärer? Läs vidare!Om rollen

I den här rollen inom affärsområdet Tryck och Flöde jobbar du högt och lågt inom ett brett kundsegment. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från mötesbokning, offertskrivning till projektdrivning, och utvecklar såväl befintliga som nya kunder. Vissa affärer rullar in, andra får du bearbeta lite extra länge. Som säljare i den här rollen fungerar du som säljteknisk rådgivare till kunderna på ditt distrikt. Även om du arbetar självständigt, har du alltid stöttning och sällskap av dina säljarkollegor, kollegorna i Umeå, produktansvariga och närmsta säljledare. Resor förekommer i din tjänst då du är ute och besöker dina kunder flera gånger per vecka. Resterande dagar är du på plats på kontoret för att boka möten, driva projekt och jobba med uppföljning. Dina kunder finns främst inom processindustrin och maskinbyggare och sträcker sig från Söderhamn till Kiruna. När du börjar hos oss väntar en gedigen onboarding som ger dig trygghet och kunskap inför din nästa utmaning; att ständigt utöka din kundstock och uppnå tydligt uppsatta mål.

Våra önskemål till dig:
  • Din sociala personlighet och ditt tekniska intresse är det viktigaste, ta med ditt säljdriv så löser vi resten!
  • Har du studerat el eller jobbat inom automation? Bonus!
  • Varit i kontakt med säljyrket och B2B innan? Kanon! Men inget måste - det viktigaste är att du vill utvecklas inom området.
  • Du talar och skriver flytande engelska och svenska.
  • Du har körkort.

Om oss

Välkommen till OEM Automatic AB - norra Europas ledande aktör inom försäljning av industriautomationskomponenter. Som länken mellan tillverkare och kund jobbar vi tillsammans för att hitta de absolut bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna genom marknadsnärvaro, kunskap och service. Även om vi är hundratals kollegor runt om i Sverige, strävar vi alltid efter att behålla den familjära känslan. Här kan du snacka om högt och lågt med alla kollegor, det är viktigt för oss att ha skoj på jobbet. Vi bryr oss om våra anställda och vi investerar i coachning och stöttning så att du kan utvecklas, både som person och inom bolaget. Med oss får du ett tryggt, stabilt företag där du kan växa och stanna, tjänstebil, roliga kulturella aktiviteter och ett härligt, stöttande team.


START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Umeå

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Felicia Alves, felicia.alves@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren