Hoppa till innehåll
NRA logotyp

Rekrytering av Montör till NRA

Ansök nu
Är du en händig person som trivs i en variationsrik vardag? Du utför uppdrag såväl inomhus som utomhus vilket innebär att du får njuta av det norrländska vädret året om!

NRA befinner sig i en expansiv fas och ser fram emot att utöka sin personalstyrka. För att inte missa denna möjlighet så rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag då det kommer att vara en effektiv rekryteringsprocess.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med NRA en montör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NRA.

NRA har i dagsläget 32 personer anställda i Umeå. Rollerna är bland annat projektledare, grafiska designers, säljare och montörer. Då efterfrågan av NRAs tjänster ökar ser man en möjlighet att utöka sin montörsstyrka som i nuläget består av fyra kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

Som montör på NRA kommer dina arbetsdagar vara variationsrika där den ena dagen inte är den andra lik. NRA utför arbeten inom installation och montage ute hos sina kunder som primärt är inom Umeå med omnejd. Det innefattar allt ifrån att montera upp stora skyltar till mindre arbeten som att frosta glas till konferensrum.
  • Någon gång per år kan det innebära enstaka övernattningar i tjänsten.
  • Arbetstiderna är förlagda 7-16, men vid större event kan det tillkomma övertidstimmar.
Vi söker dig som:
Har B-körkort och hanterar det svenska och engelska språket i tal och skrift då det behövs i dialog med kunder. För att trivas i rollen tror vi att du är en händig person och har en god fysisk form, då arbetet kan innebära tunga lyft

Det är meriterande om du har BE-körkort samt har arbetat med detta sedan tidigare, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos NRA. Du är en händig och flexibel person som trivs att föra dialog tillsammans med kunder.
Vi tror också att du är kreativt lagd då det kan dyka upp saker när du arbetar på fält som är svåra att förutse.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson - 073 800 50 38

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Jacob Matsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi hjälper företag, kommuner och organisationer med visuell kommunikation inom skylt, profil och dekor. Vi finns med i alla faser i processen, från förstudie och konceptutveckling till produktion och praktisk genomförande. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder. Detta ger oss en viktig förståelse för verksamheten och gör att vi kan ta fram unika lösningar. I vår ateljé producerar vi allt från storformat, skyltar, trycksaker, fordonsdekorer till finsnickeri

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare