Multistudion- Ditt nästa jobb?

Multistudion- Ditt nästa jobb?

Med en tjänst som har stor efterfrågan och en bransch som ständigt växer och utvecklas letar vi nu en grupp med nya säljare.

Arbetsuppgifterna innefattar behovsanalys av företag, bearbetning av företag söder om Sundsvall och givetvis följa upp sålda projekt och hålla jämn kontakt med dina egna kunder.
Bearbetning av företag innefattar att ringa "kalla kunder", göra behovsanalyser, skicka offerter och slutligen skriva avtal med företagen i fråga.
Tjänster som vi tillhandahåller är primärt webbsidor till företag, men tillhandahåller givetvis andra tjänster såsom sökmotoroptimering och framtagning av logotyper och liknande.

Vid eventuell rekrytering kommer vi givetvis tillhandahålla utbildning inom produktkännedom och försäljning så att du skall ha så goda förutsättningar som möjligt att lyckas med ditt sälj!

Sten Nilsson vår Säljchef kommer att hjälpa er med:
  • Samtalsstruktur
  • Behovsanalys och Avslutsteknik
  • Personlig coachning
  • Utbildning inom samtliga tjänster som vi tillhandahåller
  • Produktionsplanering (Ni kommer att vara en självklar kontakt till de kunder som ni säljer till, och är därför delaktig i samtliga projekt som ni säljer.)
Våra produkter och tjänster har en stor efterfrågan på marknaden och ni kommer bli ansvarig i utdelade städer.

Vi jobbar givetvis med provision och grundlön. Det finns inget tak på provisionen så du kommer att möjlighet att ha en enorm påverkan på din lön då du får provision för samtliga försäljningar.

Vi söker en person som är mål- och resultatinriktad som har lätt för att jobba under eget ansvar med stöd från säljchef.

Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning. (Inget krav)
  • Tidigare erfarenheter från liknande eller samma bransch.
Tror du att du är rätt person för tjänsten? Skicka då CV och personligt brev till sten@multistudion.se, märk ansökan med säljare 2019.
Tror vi att du kan vara rätt person för detta så kommer vi att återkoppla till dig och boka upp en tid för ett personligt möte.
Vill du läsa mer om våra produkter och se tidigare jobb vi gjort? Besök då www.multistudion.se

Vi ser framemot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Sten Nilsson
Telefon 090 - 20 66 529
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.multistudion.se
Sista ansökningsdag 12 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VI PÅ MULTISTUDIO ÄR EN KOMPETENT WEBBYRÅ SOM LIGGER I STÄNDIG UTVECKLING FÖR ATT TILLMÖTESGÅ SAMTLIGA BEHOV HOS VÅRA KUNDER. MED LÅNG ERFARENHET OCH SPETSKOMPETENS INOM WEBBUTVECKLING ÄR INGET JOBB FÖR STORT ELLER FÖR LITET FÖR OSS.