Bilplåtslagare/skadereparatör sökes

Bilplåtslagare/skadereparatör sökes

Vi söker nu efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten och även diverse glasarbeten.

Din profil.

Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå och du som söker får gärna ha arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare. Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och din nyfikenhet. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande och även att du har kunskaper inom skadekalkylering.
B-körkort och viss datorvana är ett krav.

Vem är du?

Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll med högt tempo och du är samtidigt en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen – Trivsel, Utveckling, Trovärdighet och Ansvar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vad vi erbjuder.

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och modernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättning på heltid med 6 månaders provanställning. Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Sista ansökan 2018-08-31

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att sända din ansökan till: robert.hedvall@bilochkaross.se
Mer info
Kontaktperson Robert Hedvall
Telefon 090-3488184
Email Mejla Robert Hedvall
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

http://www.motorcentralenumea.se/om-foretaget/