Hoppa till innehåll
Mittel Fjärrvärme AB logotyp

Tillverkning och lager

Publiceringsdatum
03 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Om jobbet
Du kommer att jobba i plastverkstaden och på lagret med att tillverka rördetaljer och göra i ordning leveranser av olika produkter. Dina arbetsuppgifter kommer att handla mycket om att handskas med material, verktyg och maskiner, ofta i samarbete med dina kollegor. Ditt arbetslag består normalt av tre–fyra personer. Du får de utbildningar som behövs för att göra jobbet på ett bra och säkert sätt.

Kvalifikationer
Du är bra på hantverksmässigt arbete och trivs med att jobba under eget ansvar. Samtidigt är det viktigt att du gillar att samarbeta och att du är bekväm med skiftande arbetsuppgifter och ett omväxlande tempo. Tidigare erfarenhet av hantverk, tillverkning eller lager är meriterande. Vi ser gärna att du har truckkort. Körkort är ett krav.

Mer information
Mittel har kollektivavtal. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Liknande Jobb

Mittel Fjärrvärme AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 februari 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På Mittel hjälper vi kunder att bygga och underhålla fjärrvärmeledningar. Vi arbetar med eget montage och med att tillhandahålla material och utrustning. Företaget har funnits i 33 år och är representerat i Sverige och flera andra länder. Vi är en stabil och långsiktig aktör med gott renommé på marknaden.