Systemutvecklare

Systemutvecklare

Är du .NET-utvecklare och söker efter nya utmaningar? MFEX är inne i en stark tillväxtresa och söker dig som vill jobba på ett globalt bolag med digitala tjänster som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen inom fintech. MFEX är en dynamisk organisation placerad lokalt i Umeå som samtidigt erbjuder ett spännande och internationellt sammanhang med kopplingar och karriärmöjligheter som pekar ut över hela Europa. Kanske du sitter och jobbar i Paris om några år med Eiffeltornet utanför fönstret?

Intresserad? Kontakta oss om har några frågor och läs gärna mer om jobbet och bolaget nedan:

Om jobbet
MFEX expanderar i snabb takt internationellt med både nya kunder och nya marknader och söker just nu en senior .NET-utvecklare som vill ha en fartfylld och varierad arbetsmiljö med många duktiga kollegor. Som senior utvecklare på MFEX kommer du arbeta i både små och stora internationella team med ny- och vidareutveckling av MFEX olika produkter. Med en väl uppbyggd och förankrad DevOps-kultur samt inarbetade agila arbetssätt och automatiserade tester kommer du tillsammans med ditt team arbeta i tvåveckors sprintar. MFEX ger stora möjligheter för kreativitet och nyfikenhet kring nya tekniker och idéer och välkomnar dig som vågar tänka utanför det välkända.

Vill du veta mer om MFEX produkter och tjänster så ber vi dig besöka oss på www.mfex.com. 

Tjänsten är på heltid med placering i Umeå. Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vem söker vi?
Du är senior .NET backend-utvecklare (C#) vilket för oss innebär: 
  • En person som tycker om att arbeta i en snabb och föränderlig miljö och förstår värdet av agil utveckling
  • En lagspelare som vill arbeta i nära samarbete med teammedlemmar, produktägare samt andra intressenter
  • En person som älskar tekniska utmaningar och har en passion för att bygga hållbara lösningar av hög kvalitet
Denna funktion är lämplig för dig som är självmotiverad, med en "kan göra" attityd tillsammans med en utmärkt kommunikations- och förhandlingsförmåga. 

För MFEX är mänskliga resurser av strategisk betydelse för företagets utveckling och tillväxt och du kommer därför uppleva att du som systemutvecklare är en V.I.P både i det lokala teamet samt för hela bolaget. 


Krav/Önskemål 
  • Universitetsexamen i datavetenskap, informationsteknik, mjukvaruutveckling eller motsvarande praktisk erfarenhet.
  • Mycket god kompetens i Microsofts utvecklingsstack.
  • Erfarenhet av andra programmeringsspråk och ramverk är givetvis meriterande.
  • Gärna goda kunskaper i Microsoft SQL Server
  • Intresse och erfarenhet av agila processer i både stora och mindre utvecklingsprojekt
  • God kommunikationsförmåga
  • Starka analytiska färdigheter med hög uppmärksamhet på detaljer och noggrannhet.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till Andreas Lindqvist, 073-4130611, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se. 

Välkommen med din ansökan! 
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mfex.com
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se