Arbetsledare anläggning

Arbetsledare anläggning

Vill du arbeta hos en arbetsgivare som förespråkar utveckling, förbättring och hög trivsel? Hos oss får du möjligheten att utmanas, utvecklas och påverka. Du kommer arbeta i nära anslutning till ledningsgruppen och vara en viktig del i företagets fortsatta utveckling. Vi erbjuder en bred roll och ett positivt arbetsklimat. Vi är ett företag som aldrig slutar se möjligheter och vi söker därför dig med stora ambitioner och engagemang.

Vår organisation har vuxit mycket i flera år och vi vill därför stärka vår arbetsgrupp ytterligare med positiva och drivna arbetsledare. Vi är ett medelstort företag med stark framåtanda och din roll som arbetsledare blir därför vital för företagets möjlighet att fortsätta växa.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare ansvarar du för att driva och leda våra projekt framåt. Du leder yrkesarbetarna i deras arbete och ansvarar för att projekten följer tidsplaner och att utförande motsvarar kundernas önskemål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Planering av projekt och samordning mellan verksamhetens övriga projekt
  • Ekonomiskt ansvar över projekt
  • Ritningsläsning
  • Delta och/eller hålla i uppstartsmöten, uppföljningsmöten, byggmöten, samordningsmöten och skyddsronder
  • Hålla i introduktioner för underentreprenörer
  • Införskaffande av material och redskap
  • I övrigt tillhörande ekonomiskt arbete
Tjänsten innebär många kontaktytor där du har dialog med såväl beställare, leverantörer samt underentreprenörer och har ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Kvalifikationer

Som person är du positiv och trivs med att leda andra människor för att tillsammans nå framgång. Driven, motiverad och en förmåga att se möjligheter är kvalifikationer som vi tror att du har.

Vi söker dig som har erfarenhet från anläggningsbranschen. Tidigare erfarenheter inom arbetsledning och mätteknik är meriterande. B-körkort samt att kunna svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning och tillträde

Tjänsten är en heltidsanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Arbetet utförs i Umeå med omnejd, med kontor i Vännäsby.

Urval sker löpande. Ansök därför redan idag!
Mer info
Kontaktperson Therese Englund
Telefon 0935-532936
Email Mejla Therese Englund
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://markogrund.se/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2002 slog flera entreprenörer från samma familj samman sina verksamheter och bildade Mark & Grund AB. Vi har nu skapat en heltäckande, modern, mark- och anläggningsverksamhet som utför uppdrag åt alla typer av beställare.

Vår främsta resurs är våra kompetenta medarbetare som tillsammans med våra korta beslutsvägar och egna maskinpark gör oss effektiva.

Vår tydliga kultur gör oss unika och vi alla brinner för samma sak - att med hög kvalité och effektivitet skapa bestående lösningar för våra kunder. Detta gör vi som en enad familj med glädje i fokus.

Mycket har hänt sedan Mark & Grund AB bildades och vi har nu kommit att bli en viktig aktör i Umeå, och alla kranskommuners, framtida utveckling.

Detta är vad som gör oss framgångsrika. Ett företag där medarbetare vill stanna, vars signalement är erfarenhet, expertis och glädje, med nöjda, återkommande, kunder och samarbetspartners.

Mark & Grund utsågs 2012 till ett av Sveriges Gasell-företag och 2017 blev vi utsedd till årets företagare i Vännäs. 2019 certifierade vi oss enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.