Bygglärare sökes till våra utbildningar i Umeå

Bygglärare sökes till våra utbildningar i Umeå

Är du en ansvarsfull person med förmågan att vara tålmodig? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för utbilda deltagare inom bygg på såväl grund- som avancerad nivå inom ramen för vår arbetsmarknadsutbildning? Coacha och motivera deltagarna i deras personliga och kunskapsmässiga utveckling? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Lernia en utbildare/yrkeslärare inom bygg till Lernia Utbildning i Umeå. Vill du vara med på Lernia Utbildnings resa? Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Som utbildare/yrkeslärare inom bygg kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att tillsammans med dina kollegor att arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området samt träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Utbildningen innehåller både praktiska och teoretiska ämnen. Du kommer också ansvara för administrationen kring utbildningen.

Om dig

Lernia Utbildning söker dig som har erfarenhet av arbete inom branschen, Du har en byggnadsteknisk bakgrund, gedigen yrkeserfarenhet (minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet inom de närmaste 10 åren) och/eller har yrkesbevis för ett eller flera av följande områden: trä, platt, betong och/eller mur

Du har pedagogisk förmåga, genuint intresse för att utbilda och kunskap om tekniska hjälpmedel.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har förmåga att bibehålla lugnet när problem uppstår. Det är också viktigt att du har ett stort engagemang.

Vi ser det som meriterande om du erfarenhet av arbete som utbildare/yrkeslärare inom bygg eller liknande roll.

Övrigt

Placeringsort: Umeå

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning Tillsättning: så snart som möjligt

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post adrian.runsten@lernia.se om du har några frågor eller funderingar. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Lernia Utbildning

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se Vi söker nu en timvikarie till vår utbildning inom bygg och anläggning i Trollhättan. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att utbilda människor och yrkeserfarenhet inom branschen.

Besök gärna Lernia Utbildnings hemsida https://www.lernia.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

Lernia omsatte 2,9 miljarder kronor 2021 och finns över hela landet. Vi utbildade 19 000 personer och förmedlade 10 800 bemanningskonsulter. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se